L'actriu nord-americana, Lisa Kudrow va treballar durant deu anys juntament amb Jennifer Aniston en la popular sèrie 'Friends', i no va ser fins ara que va decidir obrir-se i compartir amb tots els problemes que va tenir en gravar amb la famosa actriu.

Quins van ser els problemes de Lisa Kudrow amb Jeniffer Aniston?

Durant la seva aparició en el podcast Podcrushed, fa unes setmanes enrere, la intèrpret de Phoebe Buffay va revelar com es va sentir després de veure les seves companyes d'elenc "amb la roba que els donaven" mentre protagonitzaven Friends. L'actriu de 59 anys va començar a sentir inseguretat en comparar el seu cos tant amb el de Jennifer Aniston com amb el de Courteney Cox.

"Quan estava en l'escola secundària pensava que estava molt prima. Sentia que podia fer qualsevol cosa, mirava les fotos que em feia i em deia: 'Wow les fotos distorsionen molt la realitat'", va expressar. Kudrow va assegurar que no va anar fins a Friends quan es va començar a qüestionar sobre la seva aparença. "De sobte pensava: 'He de perdre pes de veritat? He de fer dieta?", va manifestar. Quan el conductor li va preguntar què va desencadenar aquests pensaments, l'actriu va explicar: "Va ser simplement veure'm a mi mateixa en el programa, veure'm amb roba i veure a Courteney i a Jennifer amb roba", va recordar. "Al principi vaig pensar: 'Elles lluen així perquè saben de moda, per la qual cosa poden discutir-ho amb el dissenyador de vestuari i veure on exactament, han d'ajustar les coses'", va prosseguir segons el ressenyat pel diari 'La Nación' en el seu lloc web.

Arran d'aquests pensaments, Kudrow li va demanar una de les seves amigues que l'acompanyés a la prova de vestuari, ja que tenia una confiança de germanes. "Va ser llavors quan me'n vaig adonar que no es tracta només de saber de moda i sastreria. Ull, no estic intentant insinuar que jo tenia sobrepès, perquè no ho tenia. Simplement no sabia res sobre la forma real del meu cos". Afortunadament, amb el pas del temps, la percepció que l'actriu tenia de la seva imatge corporal va anar canviant. Va assegurar que se'n va adonar que no passava gens estrany amb ella. "Soc així com soc, i no hi hauria d'haver problema amb això. Un ha de fer el que deu per estar sa, però més enllà d'això la resta no importa, el que tens és el teu cos i està bé", va afirmar.

No és la primera vegada que Kudrow parla sobre les seves inseguretats a Friends

Fa uns anys, durant una xerrada amb el podcast "WTF With Marc Maron", Kudrow va manifestar: "Soc més gran que Courteney i Jennifer. Soc més alta que elles, els meus ossos se sentien més grans. Em sentia com una muntanya de dona al costat d'elles". En aquell moment, l'actriu també va explicar que es va sotmetre a dietes extremes per poder "estar a l'altura" però que repercuteixen de manera negativa en la seva salut. "Desafortunadament, per a una dona, si estàs sota pes, lluus bé. I això va ser l'únic que vaig aconseguir. Quan estava molt prima, emmalaltia tot el temps. Em donava refredat, infeccions... Sempre estava malalta", va afegir.