Resulta inevitable pensar a Jennifer Aniston sense que se'ns vingui a la ment el seu cabell. Durant anys, la cabellera que va lluir Rachel Green en 'Friends' va ser de les més desitjades a les perruqueries i, encara que han passat dècades, el cert és que en el dia d'avui continua acaparant mirades i comentaris. Però en l'estrena de la seva nova pel·lícula a París va acaparar les mirades per les seves mans i el perfecte esmalt d'ungles que portava. En aquest sentit, li van preguntar com feia per sempre estar perfecta i tenir la manicura en tan bon estat i la icònica actriu va donar a través d'Instagram el truc per portar les ungles sempre tan boniques com ella.

La intèrpret ha mostrat a meitat de vídeo com asseca la seva pedicura amb un assecador de cabells per agilitar el procés. I encara que no sabem com acabaria finalment aquesta pràctica de Jennifer Aniston el que és segur és que no has de posar l'eina massa a prop de les ungles ni en manera calor, sinó canviar-ho a fred i mantenir la distància justa per evitar que l'aire calent fongui la laca d'ungles. Si passa això, llavors, estaràs perduda i caldrà repetir el procés des de zero.

De tots és sabut que la manicura s'ha convertit en una forma d'expressió de la mateixa manera que ho és el maquillatge o la roba. Per això, no és estrany que existeixin centenars de tendències que van des de les més clàssiques com poden ser la manicura francesa o les baby boomers (com una evolució de les anteriors) a altres de molt més elaborades que venen de la mà de les ungles acríliques, entre altres. I això molt bé ho sap l'actriu, que no ha perdut temps i s'ha fet la seva manicura, però això sí, aplicant l'assecatge particular que ja va explicar en el seu reels d'Instagram.

El nail art el mètode que està marcant tendència al món de la manicura

El nail art és un conjunt de tècniques de decoració d'ungles que impliquen la creació de dissenys únics i elaborats en la manicura de les mans o els peus. Aquesta forma d'art per a les ungles pot realitzar-se a partir d'una àmplia gamma de tècniques i materials, des de l'ús d'esmalts d'ungles amb diferents acabats fins a ornaments comperles, strass i granadura en general, passant per tota mena de dibuixos i estampacions.

Els artistes d'ungles experimentats poden crear dissenys 100% personalitzats, que van des de simples patrons fins a autèntiques obres d'art elaborades amb tota mena de detalls. Són habituals recursos com les flors, els animals, les emoticones, els personatges de dibuixos animats i els patrons geomètrics. També és comú que el nail art es complementi amb diferents acabats, com a mate, brillant, metal·litzat o amb textures especials. I no només t'ho pots realitzar en el teu centre d'ungles favorit, aprèn els trucs per dur-ho a terme a casa!