Ni tan malament... La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, s'ho ha passat en gran a Miami. Per motius laborals, segons la seva agenda "per enfortir vincles empresarials", la cap del PP de Madrid ha travessat el bassal i ha aprofitat per reunir-se allà amb un autèntic 'playboy' espanyol. Un espanyol de veritat... un tros d'home com els que ja no queden: ni més ni menys que Colate Vallejo-Nágera.

El germà de la jutgessa de 'Masterchef' Samantha Vallejo i també ex de Paulina Rubio ha rebut a la presidenta a Miami amb tots els honors. En xarxes socials ha presumit de la cita amb un text que a més d'un li agradaria que li dediquessin: "Gran visita a Miami de la presidenta, la nostra estimada Isabel Díaz Ayuso i el seu equip. Un plaer acompanyar una Chamberliera com jo a la meva altra terra. Gràcies per la visita".

Isabel Díaz Ayuso EFE
Isabel Díaz Ayuso EFE

La cita de Colate i Ayuso ha estat, com no podia ser de cap altra manera, en un bistró de luxe. Amb vista al canal i a una meravellosa terrassa, Colate i Díaz Ayuso han intercanviat impressions en el glamurós 'Crazy About You' gaudint de menjars típics d'Espanya i d'Itàlia. Elegant com el que més, Colate ha optat per lluir una americana grisa amb el seu ja típic repentinat que tant el caracteritza. Per la seva part, la del PP no ha defraudat amb una combinació blanca i lila que ha alegrat la vista a molts. Segons se sap, la cita ha anat de deu i Ayuso ja està de tornada a Madrid emportant-se un gran record de la seva estada per terres americanes.

Cobatega i Isabel Díaz Ayuso XARXES
Colate i Isabel Díaz Ayuso XARXES

Colate, una figura a Miami

L'ex de Paulina Rubio és un emblema a la capital de Florida. Va arribar allà el 2007, temps en què va contreure matrimoni amb la cantant. Van tenir una filla en comú, Andrea, i encara que anys després s'acabessin divorciant, Colate va optar per seguir la seva vida a Amèrica. Còmode amb la seva estada allà, Colate va començar a fer carrera com a home de negocis i figura coneguda al món de la televisió i la comunicació. Des d'allà, no obstant això, no ha perdut temps per esquerdar el més dur de personatges com Rocío Carrasco. En una entrevista a la revista Pronto va dir sobre la filla de 'La Más Grande' que estava "malalta". Ho va fer en el programa de Federico Jiménez Losantos, en EsRadio, i es va fer tota una bola...