Com a qualsevol persona, als polítics també els agrada cuidar-se, i més ara que s'han convertit en rostres mediàtics. Ara apareixen més en televisió que en el Congrés, fins i tot alguns triomfen amb les seves xarxes socials, com és el cas d'Isabel Díaz Ayuso, la presidenta de la Comunitat de Madrid.

Abans de les eleccions autonòmiques del 4 de maig a la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso publicava un vídeo a les seves xarxes socials sota el títol 'Esforç i llibertat'. Podríem fer-nos una idea del significat que ella li dona a "llibertat", però "esforç" podria estar relacionat amb les imatges que adjuntava corrent pels llocs més emblemàtics de la capital, com la Plaça de la Palla o els Teatres del Canal.

Isabel Díaz Ayuso EFE
Isabel Díaz Ayuso EFE

Isabel Díaz Ayuso sap que una imatge val més que mil paraules, per aquesta raó cuida molt el seu aspecte, especialment quan té un acte públic. Aquest últim any, la política s'ha posat en forma. Ha volgut sotmetre's a un canvi radical. Se la pot veure molt més rejovenida, i en aquest cas no ha tingut a veure res un bisturí. Isabel Díaz Ayuso ha canviat la seva alimentació i s'ha tornat molt més constant a l'hora de practicar esport diversos dies a la setmana.

L'exclusiu gimnàs d'Isabel Díaz Ayuso

Diversos testimonis revelen a El Español que Isabel Díaz Ayuso entrena en el Forus Selection Capitán Haya del carrer Poeta Joan Maragall, de Madrid a primera hora del matí. Un dels gimnasos més exclusius de la capital.

Forus piscina
Forus piscina

Des de la pàgina web del Forus expressen el següent: "T'oferim una àmplia gamma d'activitats perquè les facis en grup o individualment. Disposem d'un equip qualificat de professionals dedicats a tu per fer-te passar a Forus les millors hores del dia".

Per estar apuntada a aquest gimnàs, sense cap extra, Isabel Díaz Ayuso paga entre 100 i 120 euros al mes.

Isabel Díaz Ayuso va confirmar a finals de 2021 que va perdre més de 10 quilos. "Em vaig engreixar per l'estrès. En menjava massa. Vaig anar al metge a veure si era per la tiroide", va declarar en una entrevista amb el diari El Mundo.