No fa falta ser detectiu per saber que Irina Shayk té una rutina molt enfeinada. Mare d'una nena de 5 anys, viatja constantment, protagonitza sessions de fotos infinites, es troba immersa en el ritme frenètic de Nova York i més. Amb tot i això, és impossible deixar d'admirar el bé que lluu en totes les ocasions. No només posseeix una figura escultural, sinó que té un rostre que sembla indiferent a les condicions del clima, l'estrès i el pas del temps. I quin és el seu secret? T'expliquem quin tractament s'aplica, el qual també utilitza Dua Lipa i diverses celebritats.

Irina Shayk
Irina Shayk

El necesser de moltes és un repertori d'eines i productes del més variats. Entre elles, les últimes tendències, com el rodet de jade, les mascaretes d'àcid hialurònic i determinats netejadors facials. Cada vegada que alguna estrella revela consells, s'aprèn una cosa nova i cal córrer a les botigues| a aconseguir l'"encomanat". Hi ha gestos de bellesa infal·libles que s'han colat a les rutines de skincare de totes. Irina Shayk és una de les il·luminades que ocasionalment deixa caure alguna dada, però avui et donen la seva clau, el tractament que també utilitza Dua Lipa.

El tractament de bellesa que ho canvia tot i uneix a Irina Shayk, Hilary Duff i Dua Lipa

Daphne Nolita és el centre de bellesa més freqüentat actualment per les estrelles, entre elles Shayk, Dua Lipa, Hilary Duff i Daphne Groeneveld. Està ubicat a Nova York, un lloc de luxe que ofereix intimitat a les seves clientes i se centra en la cura facial. La russa és un dels rostres que més visiten el saló de bellesa i, en indagar sobre els seus serveis, la troballa és increïble. El cert és que disposen de teràpies avançades per mantenir el cutis i el cos en òptimes condicions. Entre elles, la depilació amb sucre egípcia, facials amb cosmètics de renom, procediments desintoxicants i diagnòstic facial professional.

Hillary Duff
Hillary Duff

En aquest establiment es duen a terme 29 tractaments, molts d'ells es realitzen en lapses variables de 50 minuts a 2 hores. El nivell de professionalisme no es posa en dubte, per la qual cosa l'exclusivitat és assegurada. En consultar el catàleg, s'observa que el rang de preus va de 200 a 600 euros aproximadament. El web confirma que els seus productes estan centrats a oxigenar la pell de la cara i estimular la producció de les proteïnes que són responsables de la joventut. Així doncs, perquè llui fresca, tersa i lliure d'impureses, es valora molt la hidratació a profunditat.

A dir veritat, la teràpia més popular entre les celebritats és la "Xarxa Carpet". El procediment comença amb una raspallada en sec, continua amb un embolcall corporal humectant, un facial d'acord al tipus de pell i distribució de cremes botàniques. La millor part és que al·ludeix al cos complet i s'ajusta a les necessitats de cada qui.

Ja saps per què Irina Shayk es presenta com una deessa allà on va. El tractament de bellesa —aquest que tenia guardat juntament amb Dua Lipa- era el responsable.