Tot esforç té els seus fruits, i aquesta fan de Selena Gómez s'ha fet d'or a Instagram guanyant milers de seguidors, per la constància demostrada al copiar alguns dels looks que la cantant ha mostrat en les seves famoses aparicions, demostrant així el molt que gaudeix fent-ho, i la seva fidelitat cap a la cantant nord-americana.

Gràcies als seus coneixements en costura i el detallista que és, aquesta seguidora de Selena Gómez, residenciada a Illinois, i que porta per nom Victoria, ha mostrat a través del seu compte a Instagram (@mytexasqueen) diversos vestits i conjunts elaborats per ella com a rèplica que ha utilitzat la cantant de 'Bad Liar'.

Aquesta jove de tot just 17 anys d'edat encara no sabia cosir quan va començar a admirar l'artista nord-americana. Va ser a través d'una classe de costura, mentre estudiava, quan, després de fer coixins, va decidir replicar un vestit de la seva artista favorita, cosa que no li va ser tan fàcil perquè no comptava amb els coneixements necessaris, segons ella explica en algunes entrevistes realitzades, però va ser partint de l'assaig i error ha millorat les seves tècniques amb el temps.

Els seus pares sempre li han donat suport i, precisament, van ser ells els qui li van comprar la seva primera màquina de cosir perquè pogués continuar fent el que li agrada. Victoria mostra orgullosament els vestits i vestits realitzats per ella, entre els quals destaquen el vestit rosa de flors de Rodarte, el conjunt groc de camisa groga bombada de pilotes blanques amb el short blau amb pepas per a la propaganda del gelat, entre d'altres.

La seva popularitat ha estat tal a les xarxes, amb els fans de la mateixa Selena i altres persones que arriben al lloc per oferir-li el seu "like", que aquesta fan ha arribat a tenir més reaccions en les seves rèpliques que la mateixa Selena, tot un fenomen que manté els seguidors de l'artista atents i pendents en espera del següent look.

Victòria assegura que en ocasions se li fa difícil aconseguir la tela exacta per a la rèplica a realitzar, i ha hagut de pintar a mà abans de cosir flors o imatges que la tela que aconsegueix no té. Tot un treball artístic ple d'amor cap a Selena, no només recreant la seva vestimenta, sinó també en els efusius missatges que deixa per a la Diva.

Sense cap dubte, aquesta és una fan que es pren el seu paper bé a pit, doncs diu que Selena Gomez li ha acompanyat amb les seves cançons durant tota la seva vida, i les coses que viu i comparteix amb els seus fans fa que més que veure-la com una artista la veu com una amiga.

Esperem poder continuar gaudint de les creacions de Victoria al seu Instagram @mytexasqueen, i que algun dia pugui conèixer Selena Gómez per acabar de fer el seu somni realitat.