És indubtable que les celles són el marc del rostre, ja que ajuden amb l'expressió i emmarca la mirada per realçar la bellesa d'aquest important tret físic.

Les tendències a celles han canviat de forma significativa en els últims anys: passant d'una estilitzada cella prima, fina i molt definida a celles una mica més gruixudes, naturals, orgàniques i fins i tot despentinades.

Fa alguns anys la model anglesa Cara Delevingne va imposar la tendència de les celles poblades a totes les passarel·les i campanyes en les quals es presentava, a partir d'allà es va convertir en referència de moda i estil per a moltes persones que volien tenir un estil més "natural". Tanmateix, és necessari esmentar que la genètica de moltes persones i inclusivament l'ús desmesurat de la depilació en l'àrea de les celles, ha causat que s'hagin de recórrer a tractaments de bellesa per poder obtenir les celles del moment.

cara delevingne

Cara Delevingne

Des de Microblading al laminat de celles!

Actualment, existeix una gran varietat de tècniques de bellesa per aconseguir tenir unes celles amb una aparença més gruixuda i abundant, entre elles podem esmentar les següents:

Microblading: és una tècnica que permet omplir la cella "pèl a pèl" sense agredir la pell, aconseguint un acabat natural

Laminat de celles: consta d'un tractament semipermanent que és aplicat sobre la cella aconseguint un efecte de cella "pentinada" cap a dalt, allisant el borrissol que tendeix a despentinar-se per fixar la forma que es desitja.

Gel per a celles: En diverses cases de maquillatge es pot obtenir un gel especialitzat per pentinar les celles, donar-li volum i el color desitjat; depèn de la quantitat natural de borrissol que es posseeixi s'ha d'adquirir un producte en específic.

Moltes de les celebritats s'han unit a aquesta tendència, deixant de banda la moda de les celles ultrafines de les dècades dels 90' i els 2000.

Recentment la cantant nord-americana Selena Gómez s'ha unit a aquesta tendència, recalcant el següent: "M'encanten les meves celles. M'encanta el meu pèl, m'encanten les meves celles exactament com estan no les canviaria per res del món" això en resposta a una gran quantitat de seguidors que li han suggerit portar un look de celles una mica més delicat i més fi, depilant una mica més l'"excés" de borrissol que la cantant sol portar.

celles selena gomez

selena

Selena Gomez i les seves celles

 

La cantant ens té acostumats a un look de celles perfectes, sempre perfilades i pentinades per emmarcar el seu angelical rostre i dotar-lo d'una mica de misteri a la seva impactant mirada.

L'ex de Justin Bieber ha optat per una aparença "orgànica" on les seves celles naturals protagonitzen gran part dels seus looks de maquillatge i sense cap dubte lluu espectacular malgrat alguns detractors que encara no accepten que les celles gruixudes han arribat per quedar-se per moltes temporades més.

Per aquesta raó, la CEO de Rare Beauty s'ha fet especialista en el tema de les celles i ha decidit incloure articles especialitzats per maquillar i definir les celles en la seva pròpia línia de maquillatge

Altres celebritats han defensat l'estil, entre elles són: Lily Collins, Keira Knightley, Dua Lipa i Emilia Clarke.