Quan l'actriu Gwyneth Paltrow va donar a llum la seva filla Apple va decidir mantenir-la completament fora del focus mediàtic. De fet no hi havia si més no fotografies de la nena a les xarxes. Sempre va mantenir en privacitat la imatge de la seva petita. Tanmateix, com tota mare orgullosa de vegades no va poder evitar compartir imatges de la seva filla, que ara és una bonica adolescent de 17 anys. Des de l'any passat, en el seu aniversari número 16, Apple va començar a publicar fotografies amb el permís de la seva mare i des d'aquell moment vam poder veure la filla de l'actriu, convertida en una bonica adolescent cada vegada més semblant a la seva mare.

La protagonista de 'Shakespeare enamorado', qui s'ha convertit en un guru del benestar, utilitza productes orgànics, tant per maquillar-se com per a la cura de la seva pell, de la seva pròpia firma Goopglow Glow Lotion. Justament per promocionar el seu nou producte 'Glow Lotion' que és un il·luminador del rostre, Gwyneth Paltrow va posar al costat de la seva filla Apple en una fotografia que va publicar recentment a les seves xarxes socials, en la qual s'observa la impressionant semblança física de mare i filla.

Publicació d'Instagram de Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

En la fotografia tant Apple com Gwyneth porten el 'Glow Lotion' i ambdues lluen radiants de llum. L'actriu manté una relació molt especial amb la seva filla i ara posen juntes a les xarxes socials amb més freqüència que fa alguns anys, quan el rostre dels seus petits els mantenia fora de les càmeres. Però des que el rostre d'Apple es va fer públic, va quedar en evidència l'absolut semblant amb la seva mare. No hi ha dubte de què ha heretat tots els seus trets, des del color blau dels ulls fins al brillant cabell ros, passant per l'impressionant aire angelical que amaga el rostre d'ambdues. Ambdues es maquillen de forma molt similar, però fins i tot sense maquillatge, són molt semblants, com dues gotes d'aigua.

Gwyneth Paltrow va començar a sortir amb el músic i cantant de la banda 'Coldplay', Chris Martin, el 2002 i un any després es van casar en una cerimònia secreta a Califòrnia. De l'esmentada unió va néixer Apple en l'any 2004 i Moses l'abril de l'any 2006. L'actriu de 'Iron man' va acabar el seu matrimoni el 2016 amb Martin. "Chris i jo som família, sempre ho serem, som molt bons amics. És com el meu germà. Estic molt agraïda per ell i per haver-me donat aquests nens", va dir l'actriu. Després la guru del benestar es va casar amb el director, guionista i productor de televisió Brad Falchuk l'any 2018. "Realment és possible conèixer l'home dels seus somnis a meitat de la seva vida", va dir l'actriu sobre la seva nova parella.

Publicació d'Instagram de Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

La guanyadora d'un Oscar a Millor Actriu acaba d'estrenar l'any passat a Netflix la sèrie 'Sex, Love and Goop', com a productora i amfitriona, en qui ofereix sis episodis en els quals explora la intimitat de diferents parelles i les seves maneres de viure la sexualitat. "Explora el que significa assolir la veritable intimitat en una parella, per expressar les teves més profundes pors i desitjos i acceptar els de la teva parella," va ressenyar Gwyneth Paltrow .