L'excel·lent actriu Gwyneth Paltrow omple la pantalla cada vegada que intervé en alguna pel·lícula. La guanyadora de l'Oscar per Shakespeare in love ha regalat als espectadors actuacions difícilment oblidables, com la de la dona que perd el cap per Brad Pitt a la inquietant Seven, la secretària del superheroi més ric del planeta a Iron Man o la protagonista de Grandes esperanzas, Amor ciego o tantes altres. Sempre amb una rialla a la cara, és de les actrius que es prenen la vida amb optimisme i pregonant que més val tenir un estil de vida que et proporcioni alegries que no pas penes. 

gwyneth paltrow robert downey

@gwynethpaltrow

Fruit d'aquesta filosofia és la pàgina web que té dedicada a un 'modern estil de vida'. Goop, on hi tenen cabuda consells de tota mena, de bellesa, de moda, d'alimentació o de salut. Allà, per exemple, va informar que pel dia de la mare li va regalar a la seva un caríssim consolador daurat, que va molt bé pel cos dur ous de jade dins la vagina o el curiós ritual que aplica cada dia els darrers 24 anys: ""Enciendo una vela y dependiendo del día, me tomo, o bien una taza de te o una copa de güisqui". Tot sigui pel benestar.

gwyneth paltrow 2

@gwynethpaltrow

Ara, Paltrow ha afegit un nou hàbit a tenir en compte per anar més feliç per la vida: despullar-se i deixar els prejudicis en un calaix. Escriu al compte d'Instagram del seu portal de lifestyle: "Ens mentim per raons bones i dolentes, d’autoprotecció o d’auto-sabotatge (que sovint són un i el mateix). Però per què? Escoltar el teu cos és el millor que pots fer per desfer-te dels teus propis prejudicis". I com a mostra, un botó, o unes natges. Perquè l'actriu acompanya el text amb una foto nua d'esquena:

gwyneth paltrow despullada

@goop

Fer ioga dalt d'un cim i totalment nu. Segur que són molts els que acullen aquesta proposta amb els braços ben oberts.