Com passa cada any amb la grip comú, el nou coronavirus s’escampa ràpidament. Ara, per tot Europa. Itàlia és el país amb més persones contagiades del continent: de moment són més de 500 casos i han mort 14 persones. A Catalunya els infectats són només 3. Mentre els científics demanen calma hi ha qui es deixa portar per la histèria. Les mascaretes s’han esgotat en algunes farmàcies. Alguns famosos contribueixen a la psicosi per la malaltia amb les fotos del seu kit anti-coronavirus. Úrsula Corberó, Bella Hadid... també Gwyneth Paltrow, que les últimes hores ha rebut un munt de crítiques per crear alarmisme a Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tokio in Tokyo 🌸 Finally 🙌🏻

A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

L’actriu nord-americana ha viatjat aquest dimecres a París. A França el nombre d’infectats pel coronavirus és només de 18 persones, de les quals n’hi ha 2 que han mort. La situació està controlada però Paltrow no les té totes: “Paranoica? Prudent?... Dormiré amb això a l’avió. Ja he estat en aquesta pel·lícula. Cuideu-vos. No us doneu la mà. Renteu-vos les mans sovint”, escriu a Instagram la protagonista del film Contagi. La foto que acompanya el text és aquesta:

L’excèntrica Gwyneth Paltrow amb mascareta negra i antifaç. Disfressa de Carnaval? No, protecció contra el coronavirus. Centenars de persones reaccionen indignades: “No hi ha cap raó per preocupar-se tant, no és la pesta negra”, “Queda’t a casa en comptes de publicar fotos com aquesta”, “La màscara no és efectiva”, A París no hi ha cap risc, no siguis paranoica”, “Quina idiòcia”, “Alarmisme innecessari”, “Informa’t”, “Per què escampes el pànic?”, li diuen.

Gwyneth Paltrow GTRES

GTRES

Paltrow va protagonitzar la pel·lícula i ara se n'ha muntat una altra, Contagi 2. Però diuen que les segones parts mai no són bones. Després de llegir com els haters la deixen verda, sembla que és ben bé així.