Que es conegui, Julio Iglesias té cinc fills. Aquests són Rodrigo i Miguel Alejandro, els fills que ha tingut amb Miranda Rijnsburger, i Chabeli, Julio José Junior i Enrique, que van néixer de la seva relació amb Isabel Preysler. I això sense tenir en compte Javier Sánchez Santos, que fa anys que lluita perquè sigui reconegut com a fill del cantant.

D'ells, els més desconeguts són Rodrigo i Miguel Alejandro. I si ets de Màlaga o has estat últimament, és possible que al primer te l'hagis trobat en alguna ocasió, però que no l'hagis reconegut.

Rodrigo Iglesias, d'incògnit per Màlaga

Rodrigo, de 23 anys, viu normalment a Miami. Tanmateix, és un fan acèrrim de la Costa del Sol, on sol passar algunes temporades. Ho fa a Las Cuatro Lunas, la finca que ostenten Julio Iglesias i la seva família a Ojén, una població d'uns 3.500 habitants situada a la Serra de les Neus.

Rodrigo Iglesias
Rodrigo Iglesias / Instagram

No obstant això, Rodrigo amb prou feines de deixa veure en públic més enllà de les fotos publicades en algunes revistes o les que ell puja a les xarxes socials, que tampoc no són gaires. Prefereix mantenir-se en l'anonimat i viure una vida diferent a la dels seus germans Chabeli, Julio José Junior i Enrique, sempre en el punt de mira de la premsa. I aquestes poques aparicions li permeten moure's amb tranquil·litat quan li ve de gust desplaçar-se pels voltants de la Costa del Sol o passejar per aquesta Màlaga que tant li agrada.

Freqüenta els locals més exclusius de Màlaga en un gairebé total anonimat

De fet, es coneix que va en ocasions al restaurant Lobito de Mar, un local molt exclusiu regentat pel xef Dani García, posseïdor de tres Estrelles Michelin. I també a prendre unes copes a Pont Romà, un local situada en un resort cinc estrelles. Però ateses les seves poques aparicions en els mitjans, són pocs que el reconeixen, la qual cosa li permet gaudir de la vida com si no fos fill de qui és.

Rodrigo Iglesias1
Rodrigo Iglesias / Instagram

Un Rodrigo que, per cert, toca la guitarra. I no descarta dedicar-se algun dia a la música com el seu pare o com han fet els seus germans, tal com explicava en una entrevista per a la revista ¡HOLA!. Però això significaria posar-se sota els focus, una cosa que de moment prefereix evitar.