Encara que no serà la protagonista, aviat veurem a Isabel Preysler en el seu dia a dia envoltada de càmeres, un treball que no li ha costat gaire desenvolupar perquè està més que acostumada. El 4 d'agost s'estrena el primer documental de Tamara Falcó a Netflix, 'La Marquesa'. Els espectadors tindran ocasió de conèixer encara més la filla de la socialité.

Tots els espanyols han pogut seguir molt de prop les aventures d'Isabel Preysler, especialment quan acudia a algun esdeveniment o en vacances. Sempre que deixava 'Villa Meona' per anar-se'n a Marbella totes les cambres la perseguien, no obstant això, era la revista 'Hola' la que sempre publicava el reportatge a tot color.

Isabel Preysler EFE
Isabel Preysler EFE

Veure Isabel Preysler arribar a l'aeroport de Màlaga amb els seus nens, els gossos i cent maletes, era una cosa tan normal com les fotografíes d'Ana Obregón a la platja per donar inici a l'estiu. La celebritat sempre es deixava veure a la seva arribada perquè els paparazzis poguessin fer les fotografies i complir el seu treball. Ja el que passés després depenia una mica de la seva situació amorosa. De vegades es deixava veure pels restaurants 'La Dorada' o 'La Meridiana', encara que de vegades s'amagava al seu castell.

La lluna
La lluna

Isabel Preysler es va allotjar durant anys a 'La Lluna'

Anys enrere els periodistes feien un gran treball d'investigació per esbrinar on s'instal·laria Isabel en les seves vacances. Al principi va elegir 'La Lluna', una vila situada a Marbella Hill Club, una de les urbanitzacions més elitistes i amb una seguretat a prova de paparazzi. Un búnquer pel qual pagava, segons el publicat a la revista 'Temps' aquell estiu de 1987, més de divuit mil euros, equivalent a tres milions de pessetes. Un bonic xalet de tres plantes, cinc dormitoris amb els seus banys, porxo i zona de piscina independent. La Lluna és una construcció típica andalusa, compte amb un jardí espectacular i un hort amb arbres fruiters, on conreava tomàquets, enciams i albergínies. Isabel Preysler passava gairebé tot el temps a la casa en companyia del seu llavors marit Miguel Boyer.

Isabel Preysler va demanar als propietaris de la casa que pugessin el mur per salvaguardar la seva intimitat. Durant anys llogava aquest luxós habitatge, però ja no.