Preocupació per l'estat de salut de Julio Iglesias. Uns rumors que sonen cada vegada amb més força des de fa temps. Fins i tot es va arribar a dir que el cantant necessitaria l'ajuda d'una cadira de rodes per moure's. "Quan es van apropant a Julio Iglesias, veuen que no estava assegut en una cadira, sinó que és en una cadira de rodes. Està amb problemes de mobilitat. No vol que ningú el vegi així", va explicar l'argentí Jorge Rial.

Ha estat el periodista Diego Arrabal qui s'ha traslladat a Miami i ha aconseguit les fotografies que revelarien el veritable estat de salut de Julio Iglesias. En aquestes imatges es pot veure el cantant acudir a l'hospital en companyia de la seva dona, Miranda. "Els anys passen per a tot", diu el paparazzi. Amb les fotografies i les seves paraules confirma els problemes de salut de l'artista. "Pràcticament no surt de casa", continua. Fa saltar-ne encara més les alarmes.

Julio Iglesias EFE
Julio Iglesias EFE

Els greus problemes de mobilitat de Julio Iglesias

"No m'agrada donar aquestes notícies, m'he criat amb ell i la seva família", lamenta el fotògraf mentre publica les imatges al seu canal de Youtube.

Julio Iglesias s'està tractant de les seves malalties en un hospital de Miami. En les imatges es veu clarament el cantant baixar del cotxe ajudat per la seva dona i pel seu personal de confiança. "Tarda molt a baixar. La seva mobilitat és complicada, no es pot ocultar", insisteix el fotògraf. Actualment l'artista té 78 anys. Les imatges corresponen a l'any 2018. Són les úniques imatges de Julio Iglesias entrant en un hospital. Ara mateix podria ser pitjor.

El seu fill, Julio José Iglesias, va negar en el casament de Cristina Fernández i Álvaro Castillejo que el seu pare tingués problemes de mobilitat. Segons ell, el cantant està perfectament, tanmateix aquestes fotografies parlen per si soles.