T'hauràs preguntat en moltes ocasions com fan les models per mantenir la seva figura. Kendall Jenner, sent una de les més famoses i reeixides dels últims anys, causa fins i tot més intriga del normal. La seva rutina fitnes i la seva dieta són els aspectes que més interès generen en els internautes. Per què? Senzill, si alguna vegada has estat navegant pel teu Instagram i, de sobte, t'apareix una fotografia de la germana de Kylie, segurament hauràs quedat sorprès pel seu cos. En aquest article et parlarem dels esmorzars per perdre pes i altres elements importants del seu dia a dia que t'inspiraran.

El secret de Kendall Jenner no és del tot desconegut. Des de fa temps se sap que per tenir una figura completament tonificada cal adoptar una alimentació saludable, descansar bé, fer exercici i ser molt constant. Tanmateix, existeixen nombrosos detalls que poden facilitar la vida de molts quan comencen el seu camí saludable. Són centenars de milers els usuaris que volen conèixer el pla de nutrició que segueix la model del clan K. I, per fi, vam poder aconseguir la informació sobre els esmorzars per perdre pes que realitza i alguns altres tips de la seva alimentació que no voldràs perdre't.

El que menja Kendall Jenner d'esmorzar per ser fabulosa

Seguir els passos de Jenner per obtenir la silueta perfecta resulta temptador, per això et diem el que va aconseguir descobrir la revista Harper 's Bazaar. Es valora l'esmorzar com el menjar més important del dia, perquè és el primer consum després d'un llarg temps de dejuni (les hores de descans). A més, és l'aliment durant les activitats de més despesa calòrica.

Ara bé, la filla de Kris Jenner comença la seva rutina a partir de les 6:30 del matí. Tal com li han recomanat els experts, la seva primera tasca és activar el metabolisme. Per tant, practica kickboxing o s'exercita amb el seu entrenador personal. Després d'això, es prepara per ingerir un esmorzar complet i ric en fibres. Generalment, consisteix en un pa torrat amb alvocat untat. És la seva opció predilecta perquè l'alvocat és un superaliment que anivella el sucre a la sang, disminueix el colesterol dolent, té alta concentració de fibra, potassi i més.

Conjuntament, li agrada consumir civada i ous. La civada és una proteïna de qualitat, que conté aminoàcids, fibra, vitamines, ferro, zinc i altres components essencials. Per la seva part, l'ou és una font de vitamines i minerals que ajuda a sadollar, construir músculs, augmentar l'energia, protegir el cor i més. Unit a això, entre menjars pot provar maduixes, raïm, pomes i diverses fruites. Un altre aliat de la seva figura és el detox teia de la marca Kusmi, el qual pren diverses vegades al dia. Finalment, li encanta menjar iogurt dues vegades a la setmana perquè li aporta probiòtics i afavoreix la seva flora intestinal. Pots utilitzar aquesta petita guia dels esmorzars per perdre pes de Kendall Jenner i crear un pla alimentari que s'adapti a les teves necessitats i objectius. És el teu torn de fer el primer pas!