Fa uns anys enrere, Kylie Jenner i Tyga van mantenir una relació sentimental que semblava anar per bon camí, tanmateix, d'un moment a un altre ambdós van informar sobre la seva separació definitiva. Cada un ha seguit el seu camí, d'una banda, ella aquest any va anunciar la seva ruptura amb Travis Scott, mentre que Tyga acaba d'anunciar la seva nova relació amb una cantant reconeguda: Avril Lavigne.

Fa tan sols un parell de setmanes, la intèrpret de 'Girlfriend' va trencar el seu compromís amb Mod Sun, un va anunciar que va deixar impactat tant als seus fans com al músic, que aquell moment es trobava de gira. Però, l'estrella de punk rock s'ha recuperat ràpidament del cor i s'ha deixat veure lliurement en les desfilades de la setmana de la moda a París, acompanyada de Tyga.

Tal com indica '¡Hola!' en el seu lloc web, els rumors van ser confirmats immediatament per la nova parella a través de gestos que gairebé sempre donen molts més detalls. Van arribar a la festa de Mugler x Hunter Schafer de la mà i no es van separar en tota la nit, dedicant-se carícies i petons davant els assistents. Hem de recordar que el raper de 33 anys i la cantant de 38 ja havien estat vinculats des que se'ls va veure junts en la desfilada de Courrèges i en una festa organitzada per Leonardo DiCaprio al restaurant Kuku de París.

Després de les seves demostracions d'amor, sembla que la nova relació ja no té intenció d'amagar-se i que està disposada a portar el seu romanç amb total naturalitat davant dels focus. Després de conèixer-se la notícia, Mod Sun va dir a Page Six: "Estàvem junts i compromesos tres dies abans que se n'anés de gira". Es pot destacar que Avril i Mod Sun van començar a sortir el desembre del 2020 i posteriorment a poc més d'un any de relació, el març del 2021, el cantant li va proposar matrimoni a la capital francesa. Ella va qualificar el moment com el més romàntic: "Va ser la proposta més romàntica i perfecta que mai no hauria pogut imaginar. Érem a París en un vaixell pel riu Sena".

Tyga i Kylie Jenner

Fa uns anys enrere Tyga i l'influencera Kylie Jenner van sostenir una relació sentimental. La també empresària va conèixer al raper a la festa Sweet 16 de Kendall Jenner el 2011. Posteriorment, per al setembre de 2014 el cantant va afirmar a través del seu compte de Twitter que eren "només amics" a mesura que augmentaven els rumors de romanç enmig de la seva diferència d'edat. Ambdós van confirmar la seva relació quan ella va complir 18 anys l'agost de 2015.

La història d'amor sempre va estar embolicada en una gran polèmica, ja que va començar poc després que ell acabés la seva història d'amor amb Blac Chyna, mare del seu primer fill King Cairo. Kylie, la petita del clan Kardashian, i Tyga es van separar a la primavera de 2017 i aquell mateix any ella va començar la seva relació amb Travis Scott, que és el pare dels seus dos fills.