Les integrants del clan Kardashian-Jenner es van fer mundialment famoses després de la seva participació en el reality show 'Keeping Up With The Kardashian'. I encara que Kourtney, Kim, Khloé i Rob ja eren adults quan es va començar a emetre aquest programa a la televisió nord-americana, el cert és que Kendall i Kylie, les menors de les famílies, eren bastant joves quan es van fer famoses. Tanmateix, fa uns dies es van començar a viralitzar unes adorables fotos de Kendall Jenner quan era tan sols una nena, fotografies inèdites que han sorprès tots els seus fans perquè de totes les germanes és la que menys ha canviat.

Va ser a través d'un dels comptes de fans de Kendall amb més nombre de seguidors a Instagram que es van compartir diverses imatges de la supermodel i de la seva germana petita, Kylie Jenner, celebrant el Nadal juntament amb la seva família molt abans d'aparèixer en TV. A les fotos, es pot veure a l'ex de Devin Booker posant al costat de seu arbre de Nadal utilitzant un pijama molt festiu a joc amb el de la seva germana petita. Ambdues somreien i fins i tot jugaven amb el seu pare, Caitlyn Jenner (Bruce Jenner abans de la seva transició). En el títol de la publicació, els administradors del perfil van escriure: "Estació acollidora #KendallJenner #KylieJenner (Kendall va donar 'm'agrada' i ho va compartir). I efectivament així va ser, la model va quedar gratament sorpresa al veure les seves fotos de nena a les xarxes socials i la gran receptivitat dels seus fans, per la qual cosa no va dubtar a donar-li al 'cor' i compartir-ho en el seu compte personal.

"Els somriures de Kendall sempre són tan profunds i des del cor", "Tan boniques", "saps que ho vas fer bé quan Kendall no només ho va publicar una vegada, sinó dues vegades", "Kendall continua tenint la mateixa cara", "Quina tendresa!", van ser tan sols alguns dels comentaris que van publicar els fans de Kendall Jenner en aquest compte de fans.

Kendall Jenner parla sobre la seva infantesa

Fa algun temps, Kendall Jenner va parlar sobre la seva infantesa i les coses que van canviar en la seva vida quan va saltar a la fama. "Vaig tenir una infantesa bastant normal, amb un petit matís, i vaig anar a l'escola fins als 15 anys. A partir d'allà, vaig continuar estudiant des de casa, però tot i així veia molt sovint als meus antics amics. Encara que no vaig anar a cap ball de l'institut, i això em va molestar una mica en el seu moment", va recordar.

A més, va explicar que estranya aquells dies de llibertat en la qual no era una figura pública, ja que podia fer les coses que més li agradaven sense haver de bregar amb la pressió dels mitjans o l'assetjament dels paparazzis. "No em puc queixar, excepte potser... Bé, m'agradaria poder anar a Disneyland o a una platja. Anar a una platja i que em deixessin en pau seria una meravella. Poder passar l'estona amb els meus amics i conèixer gent nova sense preocupar-me [per quins puguin ser les seves intencions] seria increïble", va admetre, mentre explicava que ha patit d'insomni i atacs d'ansietat des que es va fer famosa.