Mentre que Katy Perry té al món a les seves mans, escoltant la seva veu en repetició sempre i a una multitud de fans, els seus pares són famosos a la seva manera. Les persones que la van criar han estat acusades d'estafadors. Aquest frau és per sobre del de Paco Sanz, així que la caiguda podria ser més estrepitosa. Queda't per conèixer els detalls d'aquest gran escàndol que amenaça a la seva família.

Després de portar una vida de llibertats, Maurice Keith Hudson i Mary Christine Perry (els pares de Katy Perry), es van tornar cristians. En realitat, són pastors evangelistes i es dediquen a visitar esglésies per tots Estats Units. Després que la seva posició al món del cristianisme es va consolidar, van crear una organització benèfica.

Katy Perry amb els seus pares

Katy Perry amb els seus pares

A més d'organitzar conferències, fan fòrums de motivació, activitats per "guarir" i més tasques similars. Fins aquest punt, tot suggereix que és normal. No obstant això, crida l'atenció el seu estil de vida i els diners que ingressen per concepte de "donatiu".

Maurice i Mary utilitzarien les aportacions que fan els feligresos per a les seves despeses personals. Tal com ha publicat el Daily Mail, el 2019 van gastar fins a 178.000 dòlars (poc més de 146 000 euros) en els seus famosos retirs. Acudeixen als hotels més exclusius, es traslladen en vols en primera classe, cotxes de luxe i més. Si el portem a percentatges, han fet servir a prop del 96 % de les donacions. Segons les fonts que van revelar aquesta informació, només 7.000 dòlars van arribar a l'organització.

Katy Perry i el seu pare

Katy Perry i el seu pare

I on tenen lloc les trobades "religioses" dels Hudson? En llocs exòtics com Malàisia, França, Bèlgica, Panamà, Suïssa, Hawaii i d'altres. L'estafa de Paco Sanz ja no sembla tan elaborada com aquesta, veritat? D'altra banda, què pensarà la intèrpret de Roar d'això?

La relació de Katy Perry amb els seus pares

Els que siguin seguidors de l'artista des de fa temps, recordaran que fa anys el seu pare va dir: "Vaig estar en un dels xous de Katy en el que hi havia 20 mil persones. Vaig estar veient cap a on anava aquesta generació. Lluia com si fos una església". Va continuar que: "ells estaven estimant i adorant la cosa equivocada". I, finalment, va dir que ella era "la filla del diable". A part d'això, se sap que la parella d'Orlando Bloom ha qüestionat el cristianisme i que amb cançons com I Kissed a Girl els seus pares l'han criticat. Tot i així, sembla que la seva relació ha millorat.

Katy Perry

Katy Perry

Ara que té Daisy Dove Bloom, sembla que la família està més unida. Potser és l'efecte de la maternitat, però ella ha manifestat sentir-se orgullosa dels seus pares recentment. Fins i tot, amb el recent escàndol que protagonitzen, la nord-americana no s'ha pronunciat. Amb totes les controvèrsies que han marcat la carrera de la compositora i ballarina, i per les quals ha estat jutjada, admet que es porten bé. En una entrevista amb Marie Claire va explicar que: "Ells estan en pau, resen per mi, això és el que fan".

Què dirà Katy Perry per salvar la reputació dels seus pares? En fi, Paco Sanz ha estat superat?