Daisy Dove Bloom. Aquest és el nom que Katy Perry i Orlando Bloom han triat per a la seva primera filla, que ha nascut aquest dijous a Califòrnia (Estats Units). La parella d’artistes va anunciar al març que esperava una criatura, tot just pocs dies abans de l’inici de la pandèmia de coronavirus que els ha obligat a posposar el seu casament; i fa només unes hores han comunicat públicament que per fi han estat pares.

Katy Perry Orlando Bloom Europa Press

Katy Perry i Orlando Bloom han estat pares d'una nena a la qual han anomenat Daisy Dove | Europa Press

“Estem surant amb amor i sorpresa per l’arribada segura i sana de la nostra filla”, han explicat la cantant i l’actor a l’agència Unicef, que després ha fet pública la notícia a través del seu perfil d’Instagram. Tots dos en són ambaixadors de bona voluntat, i han volgut enviar un missatge de solidaritat a les famílies que viuen l’embaràs en condicions precàries. “Sabem que som afortunats i que no tothom pot experimentar un part en pau com el nostre. Societats de tot el món pateixen la manca de treballadors sanitaris i cada 11 segons una dona embarassada o un nadó acabat de néixer moren, majoritàriament per causes evitables”. Una situació que ha empitjorat amb la Covid-19: “Com a pares d’una nena acabada de néixer, això ens trenca el cor i empatitzem, ara més que mai, amb els pares que lluiten”. Acompanya el text una dolça fotografia, en blanc i negre, de les mans entrellaçades de la Katy, l’Orlando i la petita Daisy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBloom’s new bundle of joy.⠀ ⠀ “We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter,” Katy and Orlando told us.⠀ ⠀ “But we know we’re the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.⠀ ⠀ “As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDB’s arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ♥️ can bloom with generosity.⠀ ⠀ Gratefully-⠀ ⠀ Katy & Orlando.”⠀ ⠀ Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

Una publicación compartida de UNICEF (@unicef) el

Es tracta de la primera filla d’ella i la segona d’ell: l’actor que va interpretar l’elf Légolas d’El Senyor dels Anells és pare d’en Flynn, un nen de nou anys que va néixer de la seva relació anterior amb la model Miranda Kerr. “Per celebrar el cor que sabem que ja té la nostra filla, hem engegat una pàgina de donacions. Si feu una donació, estareu donant suport a l’inici segur d’una altra vida i a reimaginar un món més sa per a cada nen. Desitgem que el vostre cor floreixi amb generositat”, comuniquen al final del missatge. L’enhorabona!