Isabel Preysler és una de les persones més ben posicionades d'Espanya. La celebrity ostenta una gran fortuna recaptada al llarg d'anys. I actualment té un sou que només uns quants privilegiats cobra a Espanya.

Isabel Preysler va néixer el 18 de febrer de 1950. I malgrat casar-se molt jove amb Julio Iglesias, el seu primer amor oficial, ella sempre va voler mantenir-se al marge dels focus. No volia patir els problemes de la fama amb què havia de bregar el cantant. Això sí: no li faltava de res.

Isabel Preysler pot considerar-se com una de les primeres influenceres d'Espanya

No obstant això, hi va haver un dia que va experimentar el que era guanyar una bona quantitat de diners per unes quantes hores de feina. I des d'aleshores no ha parat.

El seu primer anunci va ser per a Porcelanosa, de qui ha estat imatge durant dècades. Qui no recorda aquests primers anuncis de l'any protagonitzats per Isabel. I ja se sap que aquest primer anunci d'Any Nou es paga prou bé.

Aquell primer anunci va necessitar de quatre dies de rodatge. "Ha estat bastant dur", deia llavors la mare de Tamara Falcó. Corria el 1968. I des d'aquell moment l'exdona de Julio Iglesias no ha parat.

Un milió i mig d'euros a l'any, com a mínim

Isabel ha deixat la seva imatge per a moltes marques. I mentre es convertia en una de les primeres influecers d'Espanya, muntava algunes empreses per anar gestionant els seus guanys.

Així és com ha arribat a amassar una gran fortuna i aconseguir un sou que, segons publica Vanitatis, "en un any dolent no és menor que un milió i mig d'euros". 

En tot cas, la mateixa font que revela aquest desorbitat sou, assegura que a Isabel no li agrada l'ostentació ni el luxe exagerat. I que per a ella "el luxe és poder menjar a casa amb els seus amics, tenir un servei lleial que no li falli, poder fer algun viatge interessant sense preocupacions i tenir els seus a prop".