Carlos Sobera és un dels rostres més demandats a Mediaset. El basc ha passat per èxit per totes les cadenes i és la primera vegada que prova sort en els realities, la seva imatge dels últims anys sempre ha estat lligada als concursos. Un altre dels rostres més coneguts del grup és Dani Martínez. Després de presentar juntament amb Florentino Fernández, 'Dani&Flo' a Cuatro, a diferència del seu company, aquest va tancar un contracte amb el grup. El vam poder veure durant diversos anys en 'El concurs de l'any' i com a jurat de 'Got Talent España'.

Ell mateix va comunicar que abandonava el programa d'endevinar l'edat per afrontar un nou repte. Dani Martínez fitxava per Movistar en aquesta nova etapa, no obstant això la seva imatge continuarà molt present a Telecinco, ja que fins que no es confirmi el contrari estarà en la nova temporada de 'Got Talent' al costat de Risto Mejide i Edurne.

Després de diversos mesos de preparatius, Dani Martínez està a punt per sortir en escena amb el seu primer programa en solitari. Seguirà els passos de David Broncano o Dani Rovira, que també acaba d'estrenar programa a Movistar. 'Martínez y Hermanos', així es diu aquest nou format d'entreteniment on les entrevistes seran les protagonistes, arribarà el proper 21 d'abril a la plataforma de pagament.

Dani Martínez ensenya el plató molt il·lusionat

Per primera vegada Dani Martínez comparteix un vídeo on podem veure el plató en el qual es desenvoluparà cada programa. "Aquesta és la que serà la vostra casa", diu Dani. "Us encendré els llums que us fliparà", anuncia Martínez, que s'equivoca de comandament i utilitza el de l'aire condicionat. "Aquest és el mig sofà on m'asseuré amb els meus germans i germanes per parlar de la vida. Com en una sobretaula, però sense els teus pares ni els teus cosins", comenta.

A continuació el presentador ensenya les grades del públic. "Hi sereu vosaltres, que també participareu del xou", avança. "I tenim una màquina de fum que quan l'encens...", explica emocionat. Tanmateix, es torna a "equivocar" de comandament i posa la música.

Dani Martínez

Dani Martínez / MEDIASET

"En resum: estrenem xou setmanal a Movistar Plus+. Tres convidats espectaculars, jugarem amb apps, llançarem una charleta divertida. Així que, amics i amigues, ens veiem aviat en...", detalla mentre torna a prémer un botó i li cauen crispetes al cap.

"Martínez i Hermanos reunirà, cada setmana a Movistar Plus+, a tres convidats espectaculars, apps, jocs, i moltes rialles.Tot llest, tret d'un detall: Algú pot posar adhesius als comandaments?", acompanya la promoció compartida per xarxes socials.

Dani Martínez comptarà amb tres convidats en cada programa, tant nacionals com internacionals, a tots ells amics del presentador, o germans, com ell els anomena. Els entrevistarà, jugaran i els provocarà.

En paraules del presentador: "La diversitat dels convidats és un dels punts forts del programa. Tres convidats s'asseuran al sofà i normalment no tindran res a veure entre ells. Asseurem un esportista, amb una cantant i una actriu. O a un cuiner, amb un director de cinema i una escriptora. Qualsevol barreja pot ser possible i això farà atractiva la xerrada que es generi al plató".