Sabies que Carlos Sobera, el millor presentador del moment a Mediaset, realment és llicenciat en dret i exprofessor de publicitat a la Universitat del País Basc? Va deixar la seva professió per dedicar-se al món dels mitjans de comunicació. Ara és presentador, actor i empresari d'èxit. Tota una icona presentant formats d'entreteniment, especialment concursos, però fa un parell d'anys va saltar al món del reality de la mà de Mediaset.

Fora de la petita pantalla ha tingut també un gran èxit al sector immobiliari. Compta amb diversos pisos a Madrid, a les zones més luxoses. I alguns dels seus arrendataris són famosos molt importants. Per exemple, després de separar-se de Bertín Osborne, Fabiola Martínez li'n va llogar un.

Fabiola Martínez

Fabiola Martínez / XARXES

Així és el pis de Fabiola Martínez al Passeig de la Castellana

Es tracta d'un apartament de gairebé 400 metres quadrats distribuït a quatre habitacions, quatre banys, un enorme saló menjador, una cuina i una impressionant terrassa, entre altres detalls.

La compra d'aquest habitatge, i una altra més, ubicades ambdues al Passeig de la Castellana, molt a prop del Bernabéu, la va realitzar l'any passat per un total de 3,6 milions d'euros. El que ocupa Fabiola seria el més car dels dos que hauria costat 2,5 milions d'euros. Pagaria per aquest lloguer més de 3.000 euros al mes. Allà viu amb els seus dos fills.

Bertín Osborne i Fabiola

Fabiola Martínez / MEDIASET

Així és el pis que s'ha llogat Bertín Osborne al Passeig de l'Havana

Curiosament, Bertín Osborne s'ha llogat un pis molt a prop de Fabiola, concretament al Passeig de l'Havana. La finca a Sevilla se'l quedava enorme per a ell sol. Normalment vivia allà i viatjava totes les setmanes a Madrid per veure els seus fills. Llavors es quedava en un hotel. Però ara ha valorat que li surt més a compte llogar un pis a la capital.

L'apartament és més petit que el del seu ex, encara que és "bastant ampli i lluminós". Es desconeix com estaria pagant Bertín pel seu pis de solter, però una font ha revelat el que li costaria el de Fabiola i els seus fills, ja que en firmar el divorci ambdós van quedar d'acord que el presentador es faria càrrec de totes les despeses dels nens. "El preu és molt menor del que s'ha explicat. Crec que no arriba als 4.000".