'La Resistència' ha estat el vaixell insígnia de Movistar. No només li ha donat visibilitat al canal, sinó que també ho ha fet a les xarxes socials i Youtube, on ha tingut un gran impacte. Durant aquests quatre anys, la cadena sempre ha publicat al seu canal les entrevistes als convidats, la part més interessant i desitjada del programa. Totes elles, independentment de la persona, superaven en unes hores el milió de visites. Algunes entrevistes, com les de Gerard Piqué, superen els sis milions de reproduccions. Però aquesta temporada l'espai no manté aquestes alegries. Les entrevistes no superen el mig milió de reproduccions i el programa ja no és tan seguit en les seves emissions. Ha perdut audiència. A més, ja ningú no parla del programa, com en temporades anteriors. David Broncano deixa de ser el presentador del moment. Ha perdut força i la gran oportunitat de Mediaset.

David Broncano / MOVISTAR

David Broncano / MOVISTAR

Dani Martínez fa ombra a David Broncano

A més, a David Broncano li arriba competència. Dos humoristes que res tenen que envejar, Dani Rovira i Dani Martínez, ambdós amb programa propi. Els dos faran entrevistes grans personalitats, com el de Jaén. Aquest dimecres s'han donat els primers detalls sobre el nou programa del lleonès que ja ha començat els seus enregistraments i promet moltes sorpreses.

El programa produït per Fremantle ja té títol: 'Martínez i germans'. I és que, per al presentador tots són els seus germans, així anomena els seus millors amics. 'Martínez i germans' serà un gran xou d'entreteniment que explicarà amb la complicitat dels seus convidats barrejant comèdia, despreocupació i grans noms d'artistes nacionals i internacionals, que participaran en la xerrada, els jocs i provocacions que Dani els proposi.

Dani Martínez

Dani Martínez / MOVISTAR

"Un programa on l'espectador voldria estar assegut en aquest sofà de xerrameca. Volem aconseguir que 'Martínez i germans' sigui aquesta xerrada de sobretaula, aquesta xerrada de quan prens unes canyes amb amics... i que l'espectador sigui còmplice d'ella", assegura Dani Martínez.

"A 'Martínez i germans' jo sol seré l'amfitrió i els veritables protagonistes seran els meus germans i germanes, és a dir, els convidats que passaran pel programa. La gent en podrà gaudir des d'una altra perspectiva", afegeix el presentador i humorista.

Tot i que encara són pocs els detalls, ja podem comprovar que l'espai serà molt semblant a 'La Resistència'. Entrevistes despreocupades i sense guió. Està clar que Movistar busca substitut per al programa de David Broncano i Dani Martínez és una molt bona opció. És el seu primer programa d'entreteniment en solitari. És el seu moment.