En pocs dies Soraya Arnelas, companya d'Edurne en 'OT', on es va donar a conèixer, es convertirà en mama per segona vegada. I encara que en aquesta ocasió li han de fer cesària, ja no l'agafa de nou. Té l'equip de supervivència preparat, tal com va comptar a la seva última publicació d'Instagram.

"Dues setmanes... ����Calces altes preparades, camisa de dormir, bata i sabatilles ready!!����Que mes em porto a l'hospital!!!!���� ( És un tweet seriós eh) QUE MES!!!!", va escriure juntament amb una de preciosa selfie del seu rostre, on se la podia veure molt més juvenil. Soraya Arnelas mostrava un altre rostre completament diferent. Sembla que s'ha tret anys de sobre. Sabem que li encanta cuidar-se, i hi ha qui creu que s'ha fet alguna operació d'estètica abans de ser mama novament.

En una altra fotografia del seu primer mes d'embaràs al costat de l'últim també es pot veure un notable canvi físic al seu rostre, a més de l'evolució de la panxa, on apareixen multitud d'estries a causa de la ràpida estirada de la pell.

soraya arnelas abans

Soraya Arnelas abans

Soraya Arnelas està molt contenta amb la seva imminent maternitat, i encantada de repetir tot el procés. Encara que no li ve de noves no pot evitar els nervis del moment. La cantant ja va revelar que el seu segon nadó tornarà a ser nena, en aquest cas es dirà Olivia. Durant aquests nou mesos, Arnelas ha compartit amb tots els seus seguidors l'evolució de la seva panxa. L'extremenya es mostra sempre molt sincera i propera amb els seus fans. Això li ha costat en diverses ocasions algun disgust.

Soraya Arneles comparteix el seu dia a dia amb els seus seguidors

A Soraya Arnelas li encanta fer partícips els seus seguidors del seu dia a dia. Els explica tots els detalls de la seva vida professional, però també de la personal. La seva filla Manuela és la veritable estrella del seu Instagram, amb ella comparteix gairebé totes les publicacions. És evident que Olivia també ho serà.

"Tot va bé, Olivia ja pesa 1,800g Tot dins de la normalitat excepte la data d'arribada! Tenia pensat que sortiria a les 40 setmanes, però m'han donat data el dia 28/29 d'octubre que estaré de 38 setmanes per recomanació mèdica", ha revelat la cantant que es va donar a conèixer gràcies a la seva participació a Operación Triunfo.

"Reconec que m'ha agafat el toro, jajajaja no tinc totes les coses preparades. Diuen que els segons són així! Una es relaxa massa... Així és que aquestes últimes setmanes toca, monitors, vacuna de la tosferina, anàlisis, traspuades, ecografia de les 36 setmanes...", va confessar l'artista.