Paolo Vasile va donar un toc d'atenció a Belén Esteban. La col·laboradora anunciava els productes de la seva empresa en el programa. La de Paracuellos té una gran tirada mediàtica i es venien com l'escuma, tanmateix això enfadava la competència. Marques de gaspatxo com Alvalle es van queixar al grup de comunicació i van avisar que si continuava amb la publicitat traurien la seva de la cadena el que suposaria unes importants pèrdues.

Belén Esteban

Belén Esteban / Movistar

Però Belén Esteban no s'ha quedat callada. La seva empresa és el primer. Si no pot fer publicitat en cap programa de Mediaset se'n va a altres cadenes, ja que no té contracte d'exclusivitat amb el grup de comunicació. Aquesta setmana la vam tornar a veure a 'La Resistència', programa que va visitar abans de Nadal per primera vegada. Allà va fer una entrada triomfal en cadira de rodes atapeïda de bosses de patates fregides.

Belén Esteban reapareix a 'La Resistència' amb sorpresa

Belén Esteban va reaparèixer per a sorpresa del públic interrompent la secció de Candela Peña. La tertuliana es va treure una fusta i li va dir a David Broncano: "Preguntant-me quantes vegades cardava... Ara què?", va fer broma. La col·laboradora va tornar per fer-li a David Broncano el regal que se li va oblidar en el seu moment.

"Ell diu sempre: 'Quant cardes? Quants diners tens?'. Ja que et cagaràs amb el que et porto", li ha advertit 'L'Esteban' a David Broncano. Entre els regals trobàvem diversos productes de la seva empresa i a més joguines sexuals. Entre tots els artefactes es trobava una vagina de plàstic. "Quan siguis solet a casa això et vindrà... Tu fiques aquí el teu penis", li va explicar, mentre el públic esclatava en rialles.

"Et porto productes frescos de Múrcia. Patates, pebrots... Mira el que et porto", deia mentre treia de la mateixa cistella un vibrador.

Candela Penya i Javier Gutiérrez, el convidat de la nit, al·lucinaven amb tots els artefactes que va portar Belén Esteban al programa. La de Paracuellos se'n va anar amb l'afecte del públic i amb la seva estratègia de màrqueting aconseguida. La seva empresa és tot un èxit en vendes. Sens dubte, anunciar-se en un dels programes del moment és una gran empenta.