'La Resistència' va néixer com una imitació 'low cost' de 'El Hormiguero', de fet el seu propi presentador, David Broncano, sempre feia comparacions amb l'espai de Pablo Motos. Per exemple, en la qualitat dels convidats. Tanmateix, en aquests quatre anys el programa de Movistar ha adquirit una gran fama nacional i ja és l'espai més desitjat pels espectadors i els convidats pel seu bon rotllo i les seves entrevistes sense guió, àcides i divertides.

Pocs famosos falten per asseure's a 'La Resistència' i sotmetre's a les desenraonades preguntes de David Broncano. L'última en fer-ho va ser Blanca Portillo dilluns passat 6 de febrer. La veterana actriu es mostrava molt entusiasmada amb la seva visita al programa. Era fan des dels inicis i per fi ha complert el seu somni. "Estic farta de veure'l a casa i ara estic aquí! És que és molt fort", deia Portillo en ser rebuda.

Blanca Portillo

Blanca Portillo / MOVISTAR

Blanca Portillo va dir 'no' a Pablo Motos: no li ha tornat a trucar en 16 anys

La mateixa actriu va ser qui va treure el tema de 'El Hormiguero' entre broma i broma, i és que en els seus 16 anys en antena, Blanca Portillo és una de les poques celebritats d'aquest món que no ha trepitjat en cap ocasió el programa de Trancas i Barrancas, i això que oportunitats no li han faltat. "És que soc súper vergonyosa. Tu saps que jo mai no he anat a 'El Hormiguero'?, va començar a explicar, encara que va fer broma que, potser, s'estava "ficant en un jardí".

Blanca Portillo

Blanca Portillo / MOVISTAR

Revela que "quan Pablo Motos m'havia convidat alguna vegada, m'ha fet vergonya, i jo crec que ara s'ha emprenyat amb mi", el reconeixia a Broncano. Ella té una teoria per la qual el valencià podria no haver-li trucat mai més. "Jo crec que ja mai més no m'ha volgut portar. [...] Deure pensar: 'Ah, aquesta no vol venir', i, en realitat, és perquè em fa una vergonya que em moro", va assegurar en l'espai produït per El Terrat.

La visita de Blanca Portillo ha donat per a molt més. Ha delectat l'equip amb una saborosa truita de patates i uns pebrots. L'artista es va atrevir fins i tot a declarar-se a Jorge Ponce. "És que a mi m'agrades moltíssim. Jo sé que tu ets un home casat, que tens fills; jo soc una dona gran", va començar la seva confessió. Si no fos un home casat i ella més jove li hauria demanat sortir.