L'última col·laboració d'Ariana Grande amb The Weekend, 'Die For You Remix', més que regalar-li un èxit a la cantant, li va atorgar un rècord. Un que el va arrabassar a l'ex Beatle, Paul McCartney. Tal com indica l'ADN Radio, el duet va ser llançat la setmana passada i ràpidament va assolir el primer lloc de l'Hot 100 de Billboard, deixant enrere 'Flowers' de Miley Cyrus. La diva del pop té quatre èxits que han rebut al primer lloc: 'Stuck With You', juntament amb Justin Bieber, 'Rain On Me' que va gravar amb Lady Gaga i dues col·laboracions amb The Weeknd: 'Save Your Tears' i 'Die For You', el que li va permetre destronar a Paul McCartney. Fins aquesta setmana, el cantautor mantenia el títol amb 3 col·laboracions al primer lloc: 'Uncle Albert/Admiral Hasley' juntament amb la seva esposa Linda, 'Ebony & Ivory' que va gravar al costat de Stevie Wonder i 'Say, say, say', en el qual va col·laborar amb Michael Jackson.

Ariana Grande, la possible salvació de la corona britànica

Grande no només està incloent els titulars per trencar el rècord de col·laboració. La cantant nord-americana també és en boca de tots perquè presumptament reunirà amb el príncep Eduard en els propers dies, i es diu que ell podria aprofitar l'ocasió per temptejar el terreny i veure si l'estrella del pop estaria interessada en actuar en el concert que se celebrarà en honor a la coronació de Carles III, explica Bang Showbiz en el seu lloc web.

Sembla que a la monarquia li ha estat problemàtic fitxar artistes de renom internacional perquè formin part de l'espectacle: Elton John -l'opció preferida del monarca- està ocupat amb la seva gira per Europa i tant Adele com Ed Sheeran s'han negat a participar en l'esdeveniment. Presumptament la intèrpret de 'Break Free' coneixerà el germà petit del monarca aquesta mateixa setmana quan acudeixi a visitar l'estudi on ella està rodant la seva pròxima pel·lícula, l'adaptació al cinema del musical 'Wicked'.

El mitjà ja abans esmentat assenyala que les fonts properes a la cantant asseguren que probablement digui que no, però això no deté la família reial britànica, ja que des del propi palau de Buckingham volen aprofitar per fer-li una oferta en persona a través d'Eduard. Fins ara, l'esdeveniment tindrà lloc al castell de Windsor el proper 7 de maig. Tanmateix, sembla que no ha aconseguit reunir el mateix planter d'estrelles que els festejos pel Jubileu de Platí de la morta Isabel II, que va comptar amb Ed Sheeran, la banda Queen acompanyada d'Adam Lambert, Diana Ross, Alicia Keys, Elton John, Craig David i Sir Rod Stewart. El cert és que, encara que no se sap si la cantant participarà, una altra de les grans alternatives per salvar l'esdeveniment seria l'aparició sorpresa de les Spice Girls. De fet, algunes fonts afirmen que la monarquia segueix en negociacions amb la reconeguda banda, però sembla poc probable que Victoria Beckham s'animi a tornar als escenaris.