Els rumors d'una possible relació romàntica entre el cantant The Weeknd i l'actriu Angelina Jolie van començar a rondar el passat mes de juny de 2021, a causa que ambdós han estat captats pels paparazzis en diverses ocasions, després de sortir a sopar al seu restaurant favorit. Tanmateix, ambdós han indicat que les seves trobades eren per motius professionals, però el nou tema del cantant ha encès les alarmes novament, ja que sembla que està dedicada a l'ex de Brad Pitt.

La cançó, que es titula "Here We Go Again", té uns versos que han causat molta polèmica, ja que podria estar dirigida al seu nou amor: "La meva nova noia és una estrella de cinema, a la que estimo i faig cridar com Neve Campbell. Però quan la faig riure, juro que cura els meus pensaments depriments. Perquè la meva noia és una estrella de cinema. Em vaig prometre a mi mateix que no em tornaria a enamorar, però allà anem de nou"

Immediatament, els fans del cantant van assumir que es tractava d'Angelina, ja que entre els seus amors es poden assenyalar dos supermodels (Bonica Hadid i Yovanna Ventura) i una cantant (Selena Gómez), no obstant això, l'única estrella de cinema amb qui s'ha deixat veure en els últims mesos ha estat Angelina Jolie.

Malgrat que es pot assumir que els artistes no tenen res en comú, ambdós són compromesos en les causes socials. De Los Angeles treballa com a ambaixadora de Bona Voluntat de ACNUR (Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats) mentre que The Weeknd és ambaixador de Bona Voluntat per a l'ONU (Organització de les Nacions Unides). Aquests interessos en comú van poder crear l'ambient propici per al romanç, just en el moment en què ambdós es troben solters des de fa algun temps.

Angelina Jolie instagram

Angelina Jolie/ Instagram

Abel Makkonen Tesfaye, més ben conegut com a The Weeknd, i Angelina Jolie, van ser fotografiats per primera vegada el mes de juny passat en sortir del restaurant "Giorgio Baldi"' a Los Angeles, Califòrnia. Tanmateix, en aquesta ocasió van indicar que la seva reunió havia estat per motius de feina, ja que el cantant s'hauria posat en contacte amb Angelina perquè l'ajudés en la seva pròxima sèrie per a HBO anomenada "The Idol".

No obstant això, la versió que indica que les seves trobades són per motius professionals no ha estat gaire creïble per als seus fans, ja que a finals de 2021 van tornar a reunir-se en una sala privada del mateix restaurant, i després de diverses hores dins del saló privat de "Giorgio Baldi" van decidir anar-se'n a casa al mateix cotxe. Aquesta acció va desencadenar que els fans d'ambdós artistes els relacionessin sentimentalment de forma immediata, a tal punt que en una roda de premsa en l'estrena de "Eternals", un periodista li va preguntar si "els seus fills estaven entusiasmats pel seu paper en 'Eternals' o pel fet que és 'amiga' de The Weeknd", l'actriu va fer cas omís a la pregunta i es va dedicar a respondre les preguntes que estaven relacionades amb la seva interpretació al film.