Cristina Pedroche i David Muñoz han estat objecte de crítiques a les xarxes socials després de compartir una foto en un famós rostidor del País Basc. La parella, que ha viatjat al nord per gaudir de la naturalesa i de la gastronomia de la zona, s'ha deixat veure en un dels restaurants més exclusius i amb una de les llistes d'espera més llargues del país.

Cristina Pedroche ha penjat a Instagram una imatge que ha generat indignació entre aquells que porten esperant mesos per aconseguir una reserva al restaurant en qüestió, mentre que la parella sembla haver aconseguit taula sense problemes. Molts usuaris han denunciat el tracte de favor que sembla haver rebut el matrimoni, la qual cosa ha generat una gran controvèrsia a les xarxes.

Indignació a les xarxes socials

El problema de fons és la dificultat per aconseguir una reserva al restaurant, que alguns internautes consideren que s'atorguen de forma arbitrària i sense seguir un ordre just. Aquest tipus d'acusacions afecten directament la reputació del restaurant en qüestió.

"Les reserves van a dit, no? Porto anys intentant-ho", "m'encantaria saber com aconseguiu tanta reserva en aquest restaurant..., "Porto 10 mesos esperant i res; al·lucinant el tracte de favor", "s'entra a dit, per això no hi ha calendari per escollir dia, només sol·licitud. Jo porto dos anys esperant", "En aquest restaurant li donen taula a qui els dona la gana a ells", són alguns dels comentaris que es poden llegir a la xarxa.

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz esperen una nena

Mentrestant, la parella espera amb una gran felicitat l'arribada del seu primer fill. Val a dir que Cristina i Dabiz s'han reservat gairebé tots els detalls, encara que recentment Pedroche va donar a conèixer que estaven esperant una nena. "No sé com et puc estimar ja tant sense haver-te tingut entre els meus braços. És un amor que no puc explicar. Estem a meitat de camí, i ho estem fent molt bé. Tu i jo, juntes. T'estimo, filla," va escriure l'influencer a les xarxes.