Cristina Pedroche afronta un 2023 amb importants canvis en la seva vida. Després de negar-se a ser mare en l'última dècada, la vallecana fa per fi el pas de formar una família amb l'amor de la seva vida, David Muñoz. Els dos es convertiran en pares aquest estiu. L'exclusiva del seu embaràs va saltar una setmana abans de les campanades. Encara que ella ho ha negat en rotund, segons Lecturas anava a comunicar la feliç notícia en directe. Finalment, ho va fer a través de les seves xarxes socials amb un escrit on mostrava el seu enuig ja que era una notícia que ni tan sols sabia el seu entorn més pròxim.

A nivell personal Cristina Pedroche no pot demanar res més, en canvi, a nivell professional la col·laboradora vol afrontar nous reptes. Pràcticament, tota la seva vida laboral l'ha desenvolupat a Atresmedia, tanmateix, el grup de comunicació no té una total confiança en ella per a projectes de pes. La dona de David Muñoz demana als directius del canal una oportunitat. Li agradaria tornar a presentar un programa. La madrilenya ja va fer front a Pequín Express, Tu sí que sí, Dintre de o Love Island, tots ells un absolut fracàs. En el dia d'avui és col·laboradora de 'Zapeando' i dona les campanades. Realitza entrevistes en gairebé tots els programes del grup de comunicació, però poc més.

Cristina Pedroche EH ATRESMEDIA
Cristina Pedroche / EH ATRESMEDIA

Cristina Pedroche demana a crits una oportunitat. Aquest 2023 va somiar que presentaria un espai. Sempre que hi ha un càsting per ser presentadora, la vallecana es presenta, però sense sort. És el que l'ha succeït amb la seva última prova. Li han comunicat que no ha estat seleccionada, encara que era una de les opcions finals.

Cristina Pedroche lamenta no haver estat seleccionada per al programa

Per les paraules de Cristina Pedroche, l'últim càsting que va realitzar seria per presentar 'Contrasenya', el programa de Luján Argüelles, que es va emetre amb èxit a Cuatro de 2008 a 2010. Atresmedia ha adquirit els drets i pensa recuperar un format que ha donat tantes alegries al grup rival. La idea principal era comptar amb la seva mítica presentadora, però no les tenien totes amb si, per això van fer un càsting a què suposadament s'hauria presentat la vallecana.

La dona de David Muñoz no ha confirmat que aquest càsting hagi estat el de 'Contrasenya', però les seves paraules no deixen lloc a dubtes. La jove ha trencat el seu silenci en xarxes socials i ha mostrat el seu malestar amb el grup de comunicació al què porta vinculada més d'una dècada.

Ha admès estar "trista" amb la decisió d'Atresmedia. Novament se l'ha descartat. "Fa temps vaig fer un càsting per a una cosa i avui m'han dit que no", comença explicant a Instagram. "Al principi m'he posat una mica trista, perquè crec que era perfecte per a mi. Jo sé que em va sortir molt bé i que podria donar-li un aire nou i interessant al projecte", explica en una publicació. "Sabeu quan penseu que alguna cosa passarà o que ha de ser i al final no ocorre? Ja que així em sento", se sincera Cristina Pedroche amb els seus seguidors. "Però lògicament aquesta decisió no depèn de mi i finalment no he estat triada. Jo continuo amb força, ganes i il·lusió esperant el que creguin que és el meu projecte", continua explicant la madrilenya.

Finalment, Cristina Pedroche es dirigeix a Atresmedia amb un ultimàtum. "Mínim un any més podré esperar. Mentrestant treballaré als meus restaurants i avui me n'aniré al concert de Camela amb la meva família a ballar tot el que pugui. Seguim!" sentència en l'escrit.