Fa tan sols uns dies es va donar a conèixer la notícia que, després de diversos anys de batalles legals i judicis, l'actor Johnny Depp va arribar a un acord amb la seva exdona Amber Heard, per la qual cosa no haurà d'involucrar-se en un nou judici pròximament. Amb aquesta revelació, el productor de 'Piratas del Caribe', Jerry Bruckheimer, ha expressat novament la seva intenció que l'actor torni a la franquícia, intentant convèncer-lo perquè torni a interpretar el 'Capità Jack Sparrow', el seu personatge més famós.

Després d'haver estat acomiadat de Disney per l'acusació pública que va fer Amber Heard en acusar-lo de violència domèstica, l'actor va haver de deixar enrere el personatge més icònic de tota la seva carrera, una decisió que li va trencar el cor, ja que ell havia deixat molt de si mateix per construir la història d'aquest personatge. Tanmateix, després d'haver estat absolt d'aquestes acusacions en un polèmic judici televisat, els executius de Disney estarien provant de convèncer Depp perquè torni a la franquícia. "Encara hi estem treballant", va indicar Bruckheimer amb relació a la reincorporació de Depp en 'Piratas del Caribe'.

Ara, el productor ha revelat que ell no va tenir res a veure amb l'acomiadament de Johnny Depp de la franquícia, afirmant que ell seria realment feliç si l'actor decideix tornar. "M'encantaria tenir-lo a la pel·lícula. És un amic, un excel·lent actor, i és desafortunat que les vides personals s'infiltrin en tot el que fem", va indicar Bruckheimer en un comunicat publicat per 'The Hollywood Reporter'. A més, va assenyalar que el personatge de Jack Sparrow no serà assassinat. "No pots. Intentem matar-lo. No va funcionar", va dir.

Johnny Depp estava ansiós per interpretar el seu paper com Jack Sparrow en el sisè lliurament de la franquícia, però durant el judici contra Amber Heard ell mateix va revelar que Disney l'havia acomiadat per les seves acusacions en contra seu, encara sense tenir proves contra ell i molt menys una sentència en contra seu. Durant el judici a la ciutat de Virgínia, Depp va admetre que li hagués agradat tornar a la franquícia perquè el seu personatge tingués un final digne, sobretot tenint en compte que ell va interpretar Jack Sparrow durant gairebé dues dècades. "La meva sensació era que aquests personatges haurien de poder tenir el seu adeu adequat, per dir-ho així. Una franquícia només pot durar tant temps, i hi ha una manera d'acabar una franquícia com aquesta, i vaig pensar que els personatges mereixien tenir la seva sortida, acabar la franquícia amb una molt bona nota. Vaig planejar continuar fins que arribés el moment de parar", va dir Depp durant el judici.

'Piratas del Caribe 6' no està mort com va dir Margot Robbie

Fa alguns dies, Margot Robbie va assegurar que la seva participació en el sisè lliurament de 'Piratas del Caribe' havia estat cancel·lada perquè el projecte era "mort", però Jerry Bruckheimer va indicar que això no és del tot cert, i que està esperançat que la pel·lícula sí que es realitzarà... amb Johnny Depp. "És viu per a mi. És viu per a Disney (...) Creiem que ho farem. És una història molt forta", va dir el productor.