Després de tres divorcis i diverses ruptures amoroses, Kim Kardashian s'ha tornat més selectiva en el moment d'escollir una parella. Ara la socialité té clar el que vol en la seva vida i el requisit més important és que no ha de ser una celebritat. Una font propera a l'empresària va declarar a People que "Kim no ha estat sortint amb ningú en els últims temps, però ella es veu preparada per fer-ho de nou. Va decidir prendre un respir després de Pete, però ara torna a estar interessada (a començar alguna cosa)". A més, va afegir que "li encantaria sortir amb algú que no sigui ja famós a Hollywood".

Es pot destacar que la membre del clan Kardashian ja té en ment al candidat perfecte, no és un cantant, ni un actor, ni un jugador de bàsquet. La celebritat espera que la seva pròxima parella "provingui del món de les finances", segons va precisar l'informant a la revista. "Ella opina que algú que provingui del món de les finances seria l'ideal. A Kim li estan succeint moltes coses que li fan molt feliç i li encantaria poder compartir-ho amb una parella", va agregar la font.

'20Minutos' va recordar que, el mes de desembre, Kim va confessar en el podcast de Gwyneth Paltrow, Goop, que no sabia si es tornaria a casar, però sí que és "tota una romàntica". "Tinc aquesta fantasia al meu cap, com si la quarta vegada anés a ser màgica, que sí que funcionarà", va afirmar. Va detallar que "sent honesta, crec que el meu últim matrimoni va ser el meu primer matrimoni de veritat. La primera vegada simplement no sabia què era allò. La segona vaig voler casar-me tant sí com no perquè totes les meves amigues estaven casades i jo creia que havia de ser allà, sense acceptar que aquest no era el moment adequat". Finalment, va afegir que si trobés algú ara li agradaria que fos "per sempre". "M'agradaria casar-me, però ara per ara soc feliç de poder prendre el meu temps", va puntualitzar.

Vida amorosa

Kim Kardashian es va casar en total tres vegades. Van ser tres els famosos amb els quals va sortir i va arribar a l'altar, es tracten de Damon Thomas, Kris Humphries i Kanye West. La primera vegada que l'empresària va contreure matrimoni va ser l'any 2000, amb el productor musical Damon Thomas. En aquest llavors, tenia només 19 anys. Després d'alguns anys de casats, l'empresària es va divorciar el 2004. És important assenyalar que en un episodi del reality show 'Keeping Up With The Kardashians' Kim va confessar que quan es va casar amb Thomas ho va fer sota la influència de drogues: "Em vaig casar (drogada) amb èxtasi. La primera vegada", va assegurar.

Vuit anys després del seu contreure matrimoni per primera vegada, Kim ho va fer de nou l'agost de 2011. Es va casar amb el prestigiós basquetbolista Kris Humphries i només 72 dies després, l'octubre de 2011, ella va interposar la demanda de divorci. Posteriorment, Kanye i Kim es van conèixer el 2003 i després d'anys de mantenir una bona amistat, el 2012, es van convertir en una de les parelles més mediàtiques d'aquest llavors. El juny de 2013, els famosos van anunciar el naixement de la seva primera filla: North West, que ha captivat usuaris en xarxes socials amb els seus vídeos de maquillatge. La parella es va comprometre l'octubre de 2013.