Moltes noies els apassiona donar-se un canvi de look de tant en tant, per descomptat que les famoses no són l'excepció. Ara hi ha una tallada de cabells que està molt tendència i al que moltes celebritats no han aconseguit resistir-se, es tracta del tall 'bob'. Hailey Bieber i Emma Stone s'havien decantat per ell, però qui ho ha fet recentment és una del clan Kardashian.

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian

A través de les seves xarxes socials, Kourtney Kardashian va pujar una foto als seus stories d'Instagram amb un renovat 'bob' que ha captivat als seus més de 200 mil seguidors. L'influencera, a més, l'ha pentinat d'una forma original, amb ratlla al mig, una vora arrodonida i línies corbes. Un look d'inspiració clàssica, molt estil anys 20, però molt actual i de tendència. Tal com assenyala Cosmopolitan, l'estrella també ha publicat una foto amb la seva nova tallada de cabells en el feed de l'esmentada xarxa social, aquesta vegada pentinat de forma llisa, on es pot veure bé la seva altura: aquest 'bob' està tallat just a l'altura de la mandíbula, deixant part del seu coll al descobert i estilitzant molt el seu rostre.

Què és el tall 'bob'?

El tall 'bob' és una de les tallades de cabells més atemporals i demandades de tots els temps. La raó? Probablement per la seva elegància i facilitat de pentinat. De fet, s'ha convertit en un clàssic dels salons de perruqueria i en un dels tipus de tall de cabell més famosos de la història. Hem de destacar que aquest estil moltes versions, però en general podem dir que es tracta d'un tipus de tall amb una longitud mitjana que arriba fins a la barbeta i amb els contorns molt definits i arrodonits. La seva estructura pesada li confereix un toc de personalitat que no passa desapercebut i els detalls del clatell curt fan que destaqui un aire femení en qui el llueix. Amb serrell o sense serrell, aquest tall és el tipus l'adequat si el teu propòsit és emmarcar un rostre llarg, una cara en forma de cor o fins i tot un rostre angulós. La seva versatilitat i múltiples actualitzacions el converteix en l'ideal per a qualsevol rostre, ja que s'adapta a gairebé totes les formes de la cara, així com a qualsevol estil.

Tipus de tall 'bob'

Com esmentem abans, aquest tall té una àmplia varietat de versions i avui t'esmentarem algunes d'elles segons el lloc web de MDB Education.

Bob Clàssic: Es tracta del tall que anteriorment hem esmentat. A l'altura de la barbeta, aquesta tallada de cabells recta i igualada a tot el cap, aporta un acabat llis i elegant.

Bob quadrat o amb serrell: Una versió del tall 'bob' tradicional, però amb un serrell espès que aporta més solidesa al tall, emmarcant i donant força a la mirada. De moda en els anys 80, un clar exemple d'aquest tipus de tall seria el de la protagonista de la pel·lícula "Pulp Fiction", Uma Thurman.

Bob invertit asimètric: Es caracteritza per ser més curt en la part posterior, a l'altura del clatell, i més llarg en la part davantera. El seu objectiu és aportar dinamisme i volum al cabell i per a això podem fer en la part posterior, diverses capes amb un acabat corb.