Des que Kim Kardashian es va tornar famosa, ha existit una gran fixació per mantenir-se al dia amb la seva imatge. El seu cos de "rellotge de sorra" va captivar tots i va acabar amb el cànon de bellesa que hi havia en aquest llavors. Les noies van passar de preocupar-se per estar excessivament primes, a conrear la pronunciació de les seves corbes. Tant de manera negativa com positiva, el seu físic sempre ha estat en discussió. Però quin és el seu secret? Si vols saber una mica més sobre el que fa per mantenir-se en forma, t'expliquem quina màquina s'ha comprat i quina rutina segueix.

Malucs prominents, cintura diminuta i glutis grans és la descripció que moltes li donen els cirurgians per assemblar-se a Kim Kardashian. Aquestes famoses corbes, aclamades com l"ideal de cos", sempre han estat un tema controversial. L'any passat, per exemple, es va comentar àmpliament sobre les 16 lliures que va perdre en tres setmanes per entrar al vestit de Marilyn Monroe. Amb tot el risc que comporta fer una "dieta miracle" i sotmetre el seu cos a un constant entrenament, la socialité va aconseguir la seva comesa i després d'això ha estat més exigent. Quin va ser la màquina i la rutina? Resolem el misteri en les següents línies.

La rutina que segueix Kim Kardashian a la seva nova màquina crema calories acceleradament

Kim ha començat a utilitzar la màquina escaladora o stepper, la qual està dissenyada per recrear el moviment que s'executa en pujar les escales. Està formada per esglaons, tiradors i un panell digital per controlar el programa d'entrenament. D'acord amb els experts, és un exercici de baixa intensitat que no repercuteix en els genolls. La stepper treballa el tren inferior, comprèn un repte més gran que altres màquines d'aquest estil. En crear determinada resistència en cada pas quan cal pujar, la tonificació muscular és més efectiva.

És un exercici cardiovascular que també ajuda a perdre pes i enfortir la musculatura. Asseguren que en una hora d'ús continu es perden entre 300 i 500 calories. Perquè els resultats siguin més evidents i satisfactoris, l'ideal és combinar aquest exercici amb altres de força. Es pot treballar amb manuelles per augmentar la dificultat en fer l'entrenament de glutis, cintura, cames i braços. Tornant a l'escaladora, cada sessió ha de durar entre 30 i 60 minuts. Sense importar la velocitat, doncs és un factor que dependrà del nivell de resistència que tingui cada persona. És factible variar d'una intensitat baixa a una més elevada, segons es cregui correcte.

L'estrella de Keeping Up With The Kardashian es desperta a les 6 del matí per exercitar-se, just abans de portar els seus fills a l'escola. A més, manté altres costums saludables com el te de carbó que consumeix en despertar. I el seu esmorzar consisteix en un Açai Bowl amb fruites, que és una autèntica font d'energia rica en fibra insoluble. No hi ha una fórmula per ser perfecta, ja que és una cosa que ni Kim Kardashian domina al 100 %. Però, si utilitzes una màquina per exercitar-te i segueixes una rutina saludable, el teu organisme ho agrairà.