Més de dues setmanes han passat des del tens enfrontament entre Belén Esteban i Paz Padilla que va acabar amb la presentadora abandonant el plató. Des d'aleshores la gaditana no ha trepitjat les instal·lacions de Mediaset. És la primera vegada que s'absenta de l'espai des de 2009. Porta lligada al programa 13 anys, però sembla que això s'acaba. Durant aquestes setmanes s'ha refugiat en el seu Zahara de los Atunes. Ara ha tornat a Madrid i les càmeres persegueixen tots els seus passos. Tanmateix, ha optat pel silenci.

Ningú no vol parlar del tema, ni ella ni els seus més propers. Ara mateix, tal com ha pogut conèixer Informalia, la continuació de Paz Padilla a 'Sálvame' i a Mediaset penja d'un fil. Paolo Vasile s'ha cansat de les ficades de pota de la presentadora. Són massa en molt pocs mesos i ha fet malbé la imatge del grup de comunicació.

Pau Padilla / MEDIASET

Paz Padilla / MEDIASET

Es desconeix que succeirà amb ella en les properes setmanes. Paz Padilla va renovar el seu contracte d'exclusivitat amb Mediaset. Això vol dir que la gaditana continuarà cobrant encara que no surti en televisió.

Paz Padilla se sent ridiculitzada per part de tots els seus companys. Tal com ha pogut saber Informalia, fonts properes expliquen que la mare d'Anna Ferrer no vol tornar a 'Sálvame'. Està molt dolguda. L'actriu mai no ha tingut una gran relació amb els seus companys del programa. Sempre ha estat desubicada. Venia, presentava i se n'anava. Realment el seu és actuar, encara molts no entenen com va acceptar presentar un programa de cor, ara no ho entén ni tan sols ella.

Paz Padilla es queda sense suports

Els seus companys de 'Sálvame' no volen tornar a coincidir amb ella. Carlota Corredera és una de les persones més ofeses. Recordem que per salvar la seva imatge va posar la seva companya, va portar a col·lació una falòrnia que corria per les xarxes socials el seu divorci.

No és la primera vegada que Paz Padilla té problemes amb els seus companys. L'any passat la van acomiadar de 'Got talent Espanya' per un desacord amb Risto Mejide. Ella va negar que fos així i va atribuir el seu acomiadament a la seva absència per la malaltia del seu marit. "Jo vaig deixar de treballar per estar amb Antonio i acompanyar-lo. M'ha passat factura. M'ho han dit... M'han dit que no vaig estar al 100% i li vaig dir 'jo no vaig estar al 100% per a vostès però sí amb el meu marit, que era el que em necessitava'. Em va fer un munt de mal. Jo era humorista. Durant un any vaig ocultar que el meu marit era malalt. El deixava donant-se el seu tractament i m'anava a treballar, a ser graciosa. Ningú no ho va notar. Em van dir 'tu tranquil·la, que continues treballant', però no. No m'importa. Si avui hagués de fer-ho ho tornaria a fer".

Segons Informalia, "la mala relació entre Risto i Paz Padilla generava molt mal ambient i molta tensió entre l'equip. Això ha provocat que, malgrat que els directius estaven molt contents amb el rendiment de la gaditana, ha estat qüestió de "o ella, o jo", situació davant de la qual Nathalie García, CEO de Fremantle a Espanya, hauria decidit prescindir de Paz".

I no només s'ha quedat sense el suport dels seus companys, també dels seus seguidors. Tenen clar que Paz Padilla no encaixa en l'espai. Ella es mereix participar en programes i sèries d'humor, familiars i blancs. Creuen que no se la valora prou. Encara que admeten que ha estat desafortunada aquests últims mesos.