Els retocs estètics estan a l'ordre del dia. Moltes són les persones que passen per la sala d'operacions per acabar amb allò de la seva cara o cos que no els agrada. Això mateix ha fet la filla de la presentadora de Sálvame, Paz Padilla. La jove Anna Ferrer Padilla, de professió influencer, està molt obsessionada amb la seva imatge i per estar sempre perfecta. Motiu pel qual després de molt temps pensant-ho s'ha animat a operar-se el nas per acabar amb un de completament nou. Una operació que es coneix com a rinoplàstia i que s'acosta als 5.000 euros.

Una intervenció que, com a bona influencer, ha presumit a les seves xarxes. Anna ha compartit diverses fotos seves després de passar per la sala d'operacions i la veritat que criden bastant l'atenció. Les coses com són. Fotos de la jove a casa seva intentant fer el dia a dia amb total normalitat, encara que amb el nas immòbil i ple de tiretes i gases fruit del postoperatori. Una intervenció en el nas amb la qual Anna també ha acabat amb la part central de la cara plena de blaus. Totes les imatges, a continuació.

pau padilla filla portada

Paz Padilla i la seva filla Anna Ferrer / INSTAGRAM

"M'he fet una rinoplàstia. És una cosa que sempre tenia al cap i al final m'he decidit", explica la filla de la presentadora de Telecinco en una de les fotos que ha compartit en les seves històries d'Instagram, on acumula més de 770.000 seguidors. Una imatge en la qual Anna Ferrer es retrata la cara i apareix no només amb el nas cobert amb gases i tiretes, sinó que també amb restes de sang. Una intervenció que la filla de l'actriu còmica de Mediaset s'ha fet a Sevilla en una clínica de total confiança. "Us prometo que estic genial i que tot ha anat molt bé", assegura Ferrer. El seu nas sense operar:

anna ferrer padilla nas sense operar

Anna Ferrer Padilla / INSTAGRAM

De fet, tan bé es troba la jove que des que va sortir de la clínica no ha parat d'anar a dinar a diferents restaurants amb la seva mare, que s'ha encarregat de cuidar-la en aquests moments delicats. També l'ha cuidat molt la seva tieta, germana de la seva mare, que s'ha desplaçat fins a casa seva per rentar-li els cabells. I és que Anna Ferrer, amb el nas acabat d'operar, no pot posar-se aigua a la cara durant diversos dies. Adjuntem diverses fotos de les que parlem:

anna ferrer padilla nas operat

Anna Ferrer Padilla / INSTAGRAM

anna ferrer padilla nas operat cara morada

Anna Ferrer Padilla / INSTAGRAM

anna ferrer padilla nas operat cara morada 2

Anna Ferrer Padilla / INSTAGRAM

Tal com es pot veure a les fotos, la filla de la presentadora i col·laboradora no només porta el nas cobert sinó que també li han sortit diversos blaus a la cara, a la zona de les galtes i sota dels ulls, que amb el pas dels dies li aniran desapareixent. Motiu pel que Anna Ferrer es tapa el rostre amb una gorra, per passar desapercebuda i dissimular totes les marques que té a la cara fruit de l'operació estètica que s'acaba de fer.

Una operació de nas molt popular entre els famosos i famoses. Doncs bastants són els que s'han animat amb la rinoplàstia, malgrat el seu caríssim cost. Letizia Ortiz, Nagore Robles, Elsa Pataky, María Patiño, Belén Esteban, Carmen Alcayde o Penélope Cruz són només algunes de les persones que s'han operat el nas i han acabat amb una cara subtilment diferent. Quan es tregui els embenats i tiretes, quedarà contenta Anna Ferrer amb el seu nou nas? O se'l tornarà a tapar?