Des del seu tens enfrontament contra Belén Esteban a 'Sálvame' Paz Padilla no ha tornat a aparèixer pel programa. Jorge Javier Vázquez compta amb més dies de treball. La productora no s'ha pronunciat sobre això d'aquesta desaparició. La presentadora va estar durant tota la tarda en tensió i molt nerviosa, encara que va intentar dissimular-ho amb el seu sentit de l'humor. Finalment, després de l'acorralament dels seus companys va abandonar.

No és la primera vegada que unes declaracions li costen el lloc de treball a l'actriu. Encara que mai no es va confirmar, entre Risto Mejide i Paz Padilla van saltar espurnes i el publicista va demanar el seu acomiadament de 'Got Talent'. Es desconeix si algun dia tornarem a veure la gaditana a 'Sálvame'.

Pau Padilla

Paz Padilla / MEDIASET

Paz Padilla podria marxar de 'Sálvame'

Amb la quantitat de presentadors de 'Sálvame' és poc probable que torni a l'espai a què ha estat vinculada des de 2009. El programa es troba immers en una reconversió per millorar les seves dades d'audiència. Aquest mateix matí es feia públic un nou i inesperat fitxatge que deixa patent el nou rumb de l'espai.

A partir de dilluns vinent 7 de febrer s'incorporarà a 'Sálvame' Adela González Acuña, un rostre desconegut per al gran públic. Aquesta s'encarregarà de contextualitzar les notícies i donar-los un rigor més gran. "La meva incorporació és, abans que res, un repte al qual surto amb el vertigen de formar part de l'equip líder de les tardes, i sobretot amb molta il·lusió", ha confessat Adela.

Adele fitxa per Sálvame

Adela / Telemadrid

Adela té un gran experiència en els mitjans de comunicació. La vam poder veure a La Sexta i a Telemadrid. "Sumar-me a l'equip de 'Sálvame' suposa per a mi provar un nou registre, un to despreocupat amb el qual aportar dades i informar d'històries que entretenen i emocionen. En aquesta enèsima tornada|volta a la normalitat necessitem més evasió que mai i allà és on m'agradaria aportar el meu gra de sorra", ha revelat.

De moment el grup de comunicació i la productora de l'espai no han donat més detalls. Es desconeix si serà una col·laboradora més, tindrà una secció diària en l'espai o serà la nova presentadora substituta de Jorge Javier Vázquez. El dia 7 sortirem de dubtes. El més clar és que Paz Padilla té els dies comptats.