Encara que molts han aplaudit la reacció del comediant Chris Rock davant de l'agressió de l'actor Will Smith en la cerimònia dels premis Oscar del passat 27 de març de 2022, el cert és que alguns membres de la seva família i del seu cercle proper d'amics no han estat tan "pacífics" com el comediant, ja que han amenaçat d'atemptar contra la vida de l'actor en cas de topar amb ell en algun moment.

Si bé és cert que Chris Rock no ha volgut donar cap declaració pública sobre l'ocorregut, el seu germà, Kenny Rock, va confessar en el "LA Times" que era molt dolorós per a ell i per a la resta de la seva família reviure el moment de l'agressió una vegada i una altra. "Un ésser estimat és atacat i no hi ha res que puguis fer sobre això", va indicar el germà de Chris Rock, mentre assegurava que no confiava en Will Smith, assegurant que les seves disculpes no van ser per a res sinceres.

Chris Rock i Tony Rock

Chris Rock i Tony Rock

"No crec que fos genuí. Crec que el seu publicista i les persones que li envolten probablement li van aconsellar que fes això", va assegurar Kenny, provant de mantenir les maneres davant dels mitjans. Una cosa que no se li dona gaire bé a Tony Rock, l'altre germà de Chris, qui també és comediant, i que en els seus últims shows ha criticat fortament Will Smith, i fins i tot ha arribat a amenaçar de fer-li mal físic per venjar-se de la bufetada que ell li va donar a Chris Rock.

"Colpejaràs el meu germà perquè la teva dona et va mirar de reüll?", va dir Tony Rock en un dels seus shows, mentre es referia de forma ofensiva a Jada Pinkett-Smith, esposa de Will Smith, que va ser la persona de qui Chris Rock es va burlar en comparar el seu patiment d'alopècia amb el look de Demi Moore al film G.I. Jane. "Aquests no són els ma***ts Oscar" Si portes el teu darrere fins aquí, no estàs nominat per a res més que per a les meves mans. Et rebentarem la resta de l'any, nigger", va assegurar el comediant, mentre feia ús de la N-word, una paraula que s'utilitza de forma despectiva per referir-se a la comunitat afroamericana i que està totalment prohibit el seu ús per als blancs.

"Cada vegada que em vegis fer un show, pum!", va afirmar Tony Rock davant dels assistents del seu show, que el recolzaven en la seva amenaça contra l'actor. A més, a través del seu compte de Twitter, el germà de Chris Rock va assegurar que Will Smith no ha fet les paus amb el seu germà, desmentint la notícia que ells havien conversat en culminar la gala dels Oscar, i encara que ell li va demanar disculpes públiques al comediant no han parlat personalment per aclarir el succeït aquella nit.

Tanmateix, Tony Rock va indicar que ell estaria "disposat a reunir-se amb Will" si és que ell està interessat en fer les paus amb el seu germà, assegurant que ha d'oferir unes disculpes sinceres a Chris i a tota la seva família, que estan realment ofesos per la situació.