Jennifer Aniston és una de les actrius més populars de Hollywood per la seva gran trajectòria artística, tanmateix, sembla que això ja no és suficient per a la intèrpret de 'Rachel' en la reconeguda sèrie de 'Friends', ja que ara té com a propòsit aconseguir un projecte que estigui a l'altura d'una nominació en els Oscar.

L'exesposa de Brad Pitt es troba actualment en un bon moment de la seva carrera, de fet, recentment tornarà per al paper d'Audrey Spitz en 'Murder Mystery 2' amb Adam Sandler i s'informa que va guanyar $10 milions pel segon lliurament de la pel·lícula, d'acord a la informació publicada per Marca en el seu lloc web.

Però, una font propera a l'actriu afirma que està "constantment queixant-se que no li ofereixen aquests prestigiosos papers tipus Oscar" i "necessita baixar a la realitat".

En aquest sentit, Radar Online assegura que la intèrpret està treballant "dur" per aconseguir obtenir un paper que sigui nominada per a un premi de laAcademia, i sembla que no s'aturarà fins que ho aconsegueixi.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

Segons la persona no identificada, Jennifer Aniston en vol més i "actua com si volgués una gran recompensa sense cap risc. No pots tenir ambdues coses llevat que facis concessions".

Es pot destacar que, un lloc web de celebritats afirma que el patrimoni net d'Aniston és de $300 milions de dòlars per tot el que ha aconseguit durant la seva llarga carrera com a actriu malgrat no haver guanyat un Oscar en tota la seva carrera.

Patiments a causa de l'actuació

Encara que no ha guanyat l'estatueta daurada més anhelada de Hollywood, l'actriu ha guanyat dos premis SAG, un Primetime Emmy i un Globus d'Or, com a part dels seus reconeixements i guardons que acumula.

L'actriu que va complir fa uns dies els seus 54 anys és una de les més reeixides, però també de les més boniques. De fet, fruit de la seva perseverança i el seu abundant talent, Jennifer ha arribat a protagonitzar les comèdies més icòniques del món del cinema i la televisió. Però, a més, aquesta constància es veu reflectida al seu cos, ja que llueix una de les figures més esculturals gràcies a l'activitat física i la seva alimentació.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

Tanmateix, l'esforç que fa l'actriu per mantenir-se entre una de les millors en la carrera li ha costat la seva salut, ja que va començar a patir d'insomni i somnàmbul, que va relacionat amb altres patiments com la falta de son, la fatiga extrema i l'estrès.

D'acord amb el seu testimoni, els primers símptomes van aparèixer als 30 anys i des d'aleshores ha lluitat dia a dia per controlar-los.

En aquest sentit, Aniston compta que ara per millorar la seva condició, aferra a una hora fixa per ajeure's cada nit i deixa el seu telèfon fora de l'habitació, però aclareix que una cosa que no deixarà de fer és dormir al llit amb els seus tres gossos. "És massa acollidor quan s'abracen! Val la pena", va assenyalar l'actriu.