L'actuació de Will Smith en la cerimònia dels Oscar 2022 continua donant molt de què parlar, aquesta vegada l'actor va rebre un fort consell de Shaquille O' Neal sobre la seva esposa.

Recordem que el protagonista de 'Soc Llegenda' va assegurar que va clavar la bufetada al presentador d'aquell llavors Chris Rock, per fer broma sobre l'alopècia que pateix la seva parella Jada Pinkett Smith.

Tanmateix, arran d'això, va ser la mateixa Jada que va sortir a declarar d'una forma no molt agradable sobre l'acció de Will Smith, despertant crítiques sobre l'esposa de l'actor, especialment d'O' Neal.

Tal com recorda Oxigeno en la seva pàgina web, després de la reacció de Will en la cerimònia de lliurament de premis més important de Hollywood, la parella de l'actor va sortir a declarar i va deixar molt malparat el seu marit.

Will Smith
Will Smith

El que va dir l'esposa de Smith va ser el següent: "Va exagerar en la seva reacció" i "no necessito que el meu marit em defensi", deixant en clar que l'acció que va tenir l'actor va ser completament del seu desgrat.

Però més enllà d'això, Pinkett Smith no va ser completament comprensiva amb l'actitud de l'intèrpret del 'Príncep de Bel Air', que només va voler defensar-la de les burles, ocasionant ser vetat durant 10 anys de l'esdeveniment més gran per a un actor.

En aquest context, l'exjugador Shaquille O' Neal no dubto en donar a conèixer el seu punt de vista sobre Will i les crítiques que va generar el seu comportament.

El consell de Shaquille O' Neal a Will Smith

Recentment Shaq es va presentar en un podcast per tal de parlar sobre les situacions que va viure durant la seva vida mentre jugava a l'NBA, tanmateix, també va aprofitar en recordar un moment similar al qual va passar Will Smith en Los Oscar.

El que va passar amb Shaq O' Neal va ser que va tenir una baralla contra un exjugador de Chicago Bulls, similar al moment que va viure Smith amb Chris Rock en el lliurament de premis.

Shaquille O'Neal
Shaquille O'Neal

Però, l'exbasquetbolista no va voler parlar sobre el tema per si mateix, sinó per l'actitud que va prendre la parella de Will Smith, en assegurar que el que va fer l'actor va ser exagerat i inapropiat.

O'Neal no dubto en llançar-li un fort consell a Will Smith amb referència al respecte que li mostra Jada Pinkett Smith: "Mai no permetis que la teva esposa ni ningú parli del teu nom".

Will Smith torna a la gran pantalla

Encara que ha estat un any difícil per a l'actor per les conseqüències que va implicar la seva actuació en els Premis Oscar, Smith no s'ha rendit i encara té la intenció de continuar fort a la gran pantalla i fa poc es va donar a conèixer que formarà part del quart lliurament de 'Bad Boys', la reeixida pel·lícula d'acció i comèdia.

"Tinc un anunci... Serà millor que deixis de lliscar. Seriosament", va revelar Smith en un vídeo en el seu compte d'Instagram. A la publicació va informar que participarà en la quarta part d'aquesta comèdia d'acció, al costat del seu coprotagonista, Martin Lawrence. En les imatges, Lawrence rep a Smith a casa seva responent, "Ja era hora, no?".

El gener del 2020, Sony Pictures va confirmar que estava desenvolupant una quarta pel·lícula de 'Bad Boys'. Tanmateix, el film va quedar en pausa, primer per la pandèmia de covid-19 i després per l'escàndol de Will Smith en els premis Oscar.