Recordeu a Chiqui? Fa una dècada va irrompre amb força a Telecinco després de la seva participació a 'GH 10'. Durant un temps es va convertir en reportera de 'Sálvame', tanmateix els seus treballs amb el grup de comunicació cada vegada són més escassos. Ara viu pràcticament apartada de la televisió. Aquests últims anys han estat especialment difícils per a ella. Ara està al càrrec de les seves filles bessones completament sola després de separar-se de Borja Navarro després de deu anys de relació.

Chiqui és sinònim d'alegria i felicitat. Cada vegada que apareixia en un plató les rialles estaven assegurades, tanmateix en aquests últims temps el seu somriure s'ha desdibuixat. Com qualsevol altra persona també ha passat per mals moments. Fa una dècada va decidir acomiadar-se ella mateixa de 'Sálvame'.

Chiqui desapareix de la televisió per estrès

Es trobava sumida en una profunda tristesa. No parava de plorar. A causa de la seva dura situació va decidir apartar-se temporalment dels mitjans de comunicació i es va refugiar en els seus. Aquesta actitud era fruit d'una dura situació d'estrès. Li van sortir faves a la pell. El seu cos li estava demanant a crits un descans. "M'està caient el cabell", va assegurar la reportera, que va confessar que anava a anar aquell mateix dia al metge per veure què passava.

Era la primera vegada que Chiqui es mostrava tan vulnerable. Estava trist i es trencava després de qualsevol paraula dels seus companys. "Tinc un trauma, no m'agraden els hospitals perquè de petita em portaven molt", va assegurar Chiqui.

Chiqui

Chiqui / MEDIASET

"Em va caure el cabell, se'm va inflamar el ronyó i vaig estar fent-me un munt de proves mèdiques", va declarar. "He estat a base de medicaments i ja estic millor. Tot ha estat per l'estrès, els nervis i el canvi de temperatura de Múrcia a Madrid, que m'ha afectat molt". Chiqui ara ha canviat el seu estil de vida, molt més saludable. Practica esport diàriament i menja molt més sa, uns valors que inculca a les seves filles. Molt activa en les xarxes socials.

En xarxes socials compta amb 79,100 seguidors. Algunes vegades treballa amb marques, com en l'última ocasió on va anunciar uns productes de neteja.

Fa uns mesos va compartir en el 'Deluxe' que li encantaria donar els seus primers passos com a vedet. "Quan te'n vas adonar que tenies ànima de cabaretera?", li preguntava Jorge Javier Vázquez a la seva convidada, Chiqui de GH 10, en el que va aparèixer vestit com una vedet. "Qui neix artista, és artista. A mi m'ha agradat sempre Lina Morgan i, un dia vaig dir 'per què no, jo em veig fent-ho'. El meu somni és fer-me la meva pròpia revista i les meves pròpies cançons", assegurava l'exgranhermana.