Carlos Alcaraz s'ha convertit en la promesa del tennis espanyol en convertir-se en l'hereu de Rafa Nadal pel seu talent en la pista, i el desig de convertir-se en el número 1 del món. Als tres anys, el petit Carlos no somiava amb cotxes de joguina ni amb peces de LLEC, ja que els seus pares li van comprar la seva primera raqueta de tennis a aquesta edat, i des d'aquell moment s'ha convertit en la seva passió.

En l'actualitat, té 18 anys i ja es troba en el rànquing dels 20 millors jugadors del món, després d'haver assolit els quarts de final de Grand Slam en l'US Open. Així mateix, el dia del seu aniversari, el 5 de maig de 2021, Carlos Alcaraz va complir un dels seus somnis, en jugar per primera vegada en contra de Rafa Nadal. Encara que no va poder guanyar al manacorí en aquesta ocasió, el cert és que el jove estava realment emocionat de compartir la pista amb el seu ídol.

Publicació d'Instagram de Carlos Alcaraz (@carlitosalcarazz)

"Jo vull ser top 10 del món, però cal treballar-lo. El meu ídol és Rafa Nadal i jo vull ser com Rafa Nadal, perquè Rafa Nadal entrena molt dur, se sacrifica molt i li posa moltes ganes en els partits", va indicar Carlos Alcaraz en una entrevista per a Teledeporte quan ell tenia 13 anys. Malgrat el seu incipient èxit, el jove de 18 anys es manté humil i amb una vida simple dedicada al 100 % a l'esport.

Carlitos, com li agrada que li diguin, va néixer en una família aficionada pel tennis. El seu pare és director a l'escola de tennis del Club de Camp i els seus tres germans també juguen al tennis, molt a l'estil de les cèlebres germanes Williams. Així mateix, el seu avi Carlos, que va ser el primer soci del club de tennis, és el seu fan més gran i el seu principal suport, ja que atresora cada una de les publicacions esportives que ressenyen el gran acompliment del seu net en l'esport de la raqueta.

Publicació d'Instagram de Carlos Alcaraz (@carlitosalcarazz)

L'èxit d'Alcaraz va començar a ser notable quan amb tan sols 10 anys va arribar a la final de la Smirka Bowl U10 de Croàcia. Des d'aquell moment, els experts s'han enfocat en l'evolució del seu joc, afirmant que ell podria ser perfectament el relleu de Nadal. No obstant això, l'ambició dels diners no és una cosa que li tregui el somni al jove tennista, ja que el seu enfocament està en ser el millor esportista, no el més milionari. "Tinc tot el que em fa falta, no soc de grans luxes, Els diners? Ara no penso en aquestes coses", va afirmar Alcaraz en una entrevista per a 'Vanity Fair'.

L'hereu del llegat de Rafael Nadal manté el seu estil de vida modest, malgrat haver guanyat més de dos milions d'euros en premis. Tanmateix, el murcià està conscient que encara li queda molt camí per recórrer per poder complir tots els objectius que s'ha plantejat des de l'inici de la seva carrera esportiva: "ser el número u del món, guanyar molts Grand Slam i una medalla olímpica".