Britney Spears per fi somriu. Després de més d'una dècada de control total per part del seu pare, ha aconseguit que deixi de ser el seu tutor legal, i ha aconseguit que ella mateixa pugui tenir la seva tutela. Per a ella, una nova vida comença, lluny de les ordres del seu pare, i, també, de la seva mare, que, encara que fos a l'ombra, mai no va pensar en el bé de la cantant. Ni tampoc la germana, Jamie Lynn. Als 39 anys, la cantant i ballarina vol començar una vida des de zero. I el primer que farà serà casar-se.

Encara no se sap la data exacta en la qual contraurà matrimoni amb Sam Asghari, la seva parella des de fa ja un lustre. Però està clar que serà una celebració amb magnificència, ja que festejaran, no només la seva unió nupcial, si, no també la llibertat de la intèrpret de 'Toxic'. I ja estan començant els primers preparatius, entre ells, el vestit de casament que té previst lluir la nord-americana, mare de dos fills.

Britney Spears i Sam Asghari

Britney Spears i Sam Asghari

Spears, que ja ha presumit d'un anell de compromís de més de tres quirats, ha encarregat la tasca de dissenyar el seu vestit de núvia a Donatella Versace. Encara que a una publicació d'Instagram va posar amb un vestit vermell, Britney es va encarregar d'assegurar que aquest no era l'elegit per desfilar fins a l'altar. En tenen un altre que s'està preparant a foc lent, i que, segons els rumors, estaria valorat en un milió de dòlars, aproximadament.

Sembla, per tant, que la de Mississipí no vol escatimar en despeses. S'ha passat els últims anys sense poder controlar els seus comptes, i sense poder aprofitar l'enorme fortuna que havia aconseguit amb les seves cançons, els seus concerts i les seves promocions. I, ara que per fi té el poder dels seus diners, vol invertir-ho en moments que, per a ella, mereixen la pena. I no hi ha discussió que el seu casament és un dels esdeveniments en els quals pot treure la cartera.

Publicació d'Instagram de Britney Spears (@britneyspears)

Serà el tercer casament de Spears, que es va casar per primera vegada el 2003, amb un amic de la infantesa, una cosa que pocs saben. Perquè tan sols van durar 55 hores promesos, abans de decidir separar-se. Poc després, el 2004, va tornar a donar el 'sí vull', aquesta vegada, Kevin Frederline, un ballarí, amb el qual va ser fins a 2007, i amb el qual va tenir els seus dos fills.

A veure quant temps aguantarà amb el jove iranià Sam Asghari, que és 'personal trainer'.

Britney Spears no pot competir amb Serena Williams

Per als que hagin quedat impressionats veient el preu del vestit de Britney, és que no recorden el que va costar la seva vestimenta a Serena Williams. Perquè la famosa tennista, que es va casar el 2017, es va presentar amb una peça dissenyada per Sarah Burton per a Alexandre McQueen, i que va suposar una inversió de tres milions.

Publicació d'Instagram de Serena Williams (@serenawilliams)

És a dir, el triple del que li ha costat a Spears el seu.