Des del seu naixement, les expectatives sobre Carles III, el primogènit de la reina Isabel II i el príncep Felipe de Edimburgo, van ser realment altes. L'actual rei Carles III va créixer sabent que, en algun moment, una mica tardà en el seu cas, es convertiria en el sobirà del Regne Unit, pel que la seva educació sempre va ser molt estricta, basada en un exigent protocol infrangible i un escrutini constant. Coneixent la seva destinació, Carles III sempre va voler ser el centre d'atenció, però la seva primera esposa, Lady Di, s'ho va posar realment molt difícil, ja que el carisma de la princesa de Gal·les va superar totes les expectatives, enfosquint l'hereu al tron durant molts anys. Tanmateix, Carles sempre va destacar per la seva elegància, ja que el monarca vesteix en Savile Row, el carrer més important i famós del món de la sastreria.

Durant dècades, Carles III ha estat catalogat com un dels homes més elegants del món, ja que els seus vestits sempre són impecables i mai no hi ha res fora de lloc en el seu estilisme. Per a això, l'actual monarca britànic ha decidit confiar cegament a la sastreria Anderson & Sheppard, situada a l'imponent carrer de Savile Row, a diferència de la seva mare que era totalment fidel als dissenys d'Angela Kelly, la responsable de tots els cridaners looks d'Isabel II, Ardy Haimes i Norman Hartnell.

Aquesta important firma de moda ha estat la responsable dels looks de Carles III des de fa 4 dècades, així que s'ha creat una espècie de ritual entre ells a l'hora de confeccionar un nou vestit per al rei. D'aquesta manera, quan Carles III necessita un nou vestit ell recorre a Mr. Hitchcock, el cap de tall de la firma, que es dirigeix fins a la residència oficial de Carles i Camilla, Clarence House, a això de les 8.00 del matí per prendre les mesures, evitant així haver d'interrompre l'agenda oficial del rei. Al cap de poc temps, Hitchcock torna a Clarence House amb el vestit a mig acabar, perquè Carles pugui prendre la decisió definitiva d'aprovar aquest nou disseny.

Per què Carles III va escollir la firma més extravagant de Savile Row?

Encara que el pare de Guillem i Harry pot elegir qualsevol sastre al món, ell s'ha decantat des de 1982 per Anderson & Sheppard a causa del tall i a la confecció dels seus vestits, ja que sempre aconsegueixen una silueta diferent que aconsegueix destacar-se de la resta. En el cas de Carles III, els seus dissenys solen tenir una línia de marcada horitzontalitat, amb jaquetes creuades i pantalons de tall ampli. A més, les jaquetes no tenen muscleres, la qual cosa li permet aconseguir una silueta molt més harmònica i natural amb relació al look d'altres aristòcrates masculins.

D'aquesta manera, Carles III s'ha convertit en un altre referent de moda masculina en la monarquia britànica, seguint l'exemple de Jordi IV, qui va instaurar el dandisme juntament amb Beau Brummell a finals del segle XVIII, d'Eduard VII, fill de la reina Victòria, qui va implementar l'ús de l'esmòquing i el Tweed, i també el d'Eduard VIII, considerat un dels homes més elegants del segle XX.