L'exmarit de Britney Spears, Kevin Federline, ha presentat una demanda en la qual sol·licita que la cantant li enviï més diners per a la manutenció dels seus fills.

Des de l'any 2007 l'exespòs de la Princesa del Pop ha tingut la custòdia completa de Sean Federline i Jayden Federline. Actualment, després de transcórrer 15 anys, i amb el més gran dels joves a punt de complir la majoria d'edat, l'exballarí estaria començant la paperassa per exigir un augment en el pagament per concepte de manutenció, que és responsabilitat de la cantant de 'Toxic'.

Presumptament el també raper rep una manutenció de 40 mil dòlars al mes per part de la cantant; 20 milions de dòlars per a cada fill, revelen fonts de TMZ.

Segons Infobae, el motiu darrere de la seva petició és que l'acord al qual es va arribar inicialment era que la custòdia de Sean Preston i Jayden James seria compartida en un 50 per cent. Tanmateix, a causa dels problemes de salut mental que la intèrpret de 'Baby one more time' ha travessat al llarg de més d'una dècada, va acordar de manera extraoficial que el model es quedaria amb la custòdia total.

Ara que ha transcorregut el temps, l'exmodel de 45 anys ha considerat que ha hagut de dedicar-se als seus fills ha estat major de l'estipulat per la documentació original, motiu pel qual ara que busca augmentar la quantitat que rep mensualment tant com sigui possible.

Sean Preston i Jayden James
Sean Preston i Jayden James

Britney Spears no veu els seus fills des de fa més de dos anys

Els joves no han vist la seva mare en més de dos anys, i fa poc el seu pare es va mudar amb ells al costat de la seva nova parella, Victoria Prince, a Hawaii, situació que no va suposar cap problema per a Britney Spears, però que va generar molta controvèrsia entre els tabloides quan es va revelar que la cantant amb prou feines va parlar per telèfon amb els seus fills quan van marxar. Són molts els mitjans que asseguren que ambdós van prendre la decisió d'allunyar-se de la seva mare a causa de les seves actituds erràtiques.

Per a alguns seguidors, Kevin Federline no vol perdre els privilegis de què ha gaudit des de 2007. Com es va esmentar anteriorment, Sean Federline, el fill gran de Kevin Federline i Britney Spears, complirà 18 anys aquest setembre, la qual cosa faria que la Princesa del Pop deixés d'estar obligada a pagar per la seva manutenció, reduint la quantitat que el raper rep mensualment a la meitat.

Britney Spears
Britney Spears

Segons el recollit per l'esmentat mitjà, fa uns dies enrere el tabloide britànic Daily Mail va revelar que Britney Spears era feliç de treure's aquest pes de sobre. Si bé té tota la intenció de continuar donant suport econòmicament al seu fill, ara ho faria de manera directa i no amb Kevin Federline com a mitjancer i "administrador" dels diners.

"Britney se sent alleujada que Sean compleixi 18 anys el 14 de setembre perquè està cansada de pagar-li a Kevin l'enorme quantitat de diners que ell està rebent (...) Britney és feliç d'ajudar Sean i Jayden. No hi ha res que ella no faria pels seus fills. Però això aniria directament a ells després que compleixin 18 anys, en lloc d'a Kevin. (Els seus amics creïn) que és hora que Kevin aconsegueixi un treball", va assenyalar la font anònima enmig britànic.