Britney Spears és un nom que no abandonarà les boques de la indústria musical. Quan es parla d'ella, es parla d'una de les cantants més lucratives del planeta, els seus nombres parlen per ella: durant la seva residència a Las Vegas entre 2013 i 2017 va recaptar la barbaritat de 137,7 milions de dòlars.

Malgrat el seu inqüestionable èxit, potser Britney Spears no torni a trepitjar un escenari

No és un secret que la vida d'un artista sobre l'escenari no és fàcil, constantment són sotmesos a moltes pressions i itineraris inhumans, alguns més que d'altres, però el cas individual de Britney Spears no és desconegut per a més d'un. La cantant ha generat un munt de pasta, sí, però el que ha aconseguit en ingressos l'ha perdut en salut mental.

La presumpta decisió de no tornar als escenaris per part de la Princesa del Pop ve de part del mitjà PageSix, des d'on asseguren que Britney Spears amb el pas dels anys va desenvolupar traumes a causa del tracte inhumà que rebia per part dels seus agents, en especial durant l'última tanda de presentacions que l'artista va dur a terme, i que podrien ser els últims en la seva carrera professional. Durant quatre anys, la cantant va realitzar gairebé 250 xous, si fem una mitjana amb aquests nombres, Britney Spears hauria presentat un concert cada cinc dies durant quatre anys continu.

Encara que la van tractar com un gos, Britney Spears podria tornar a fer música

El 2019, després de quatre anys a Las Vegas i una gira mundial el 2018, el pare de l'artista planejava una segona residència a partir de 2019, però Britney Spears va ser enviada a un centre de salut mental. Això és alguna cosa que temps després l'artista va criticar al seu pare en un post d'Instagram, queixant-se del tracte que va rebre en aquest infernal lloc. "Per què tu i la teva família van estar d'acord i em van tractar com a un maleït gos? Quin és el secret? Que ocultes? Respon, pare omnipotent, si vols asseure'm de nou durant quatre mesos, exposant el meu cos a les infermeres mentre em dutxaven com a un gos".

És molt notori l'infern pel qual ha passat Britney Spears, però malgrat això, des de PageSix esmenten que la passió de Spears per la música és tan gran que ha pensat a tornar a l'estudi d'enregistrament, segons va informar una font anònima: "Encara li agrada ballar i fer música. Ha parlat de tornar a gravar i ha rebut moltes ofertes, algunes de les quals ha rebutjat, però tot és qüestió de temps i de triar els projectes adequats. Ella és així de llesta. El bo que Britney torni a ser lliure és que, per primera vegada en molt temps, ella pren les decisions, i ho farà al seu propi ritme".