Quan els actors tenen interès per interpretar algun personatge que considerin que podria elevar la seva carrera professional són capaços de tot; ja sigui baixar o augmentar de pes, tal com va passar amb Adrien Brody en 'El Pianista' o amb Brendan Fraser en 'The Whale', també hi ha els qui fins i tot estan disposats a canviar el seu look, com ho va fer Charlize Theron en interpretar Imperator Furiosa en 'Mad Max'. Però un dels casos que més ha captat la nostra atenció ha estat el de Ben Affleck que va haver d'anar al dentista per poder formar part de l'elenc d''Armageddon'.

Com bé sabem, Affleck compta amb més de 80 títols com a actor en la seva carrera artística, un dels més importants va ser el paper d'A.J. Frost que va interpretar a 'Armageddon', on va estar acompanyat per grans estrelles com Bruce Willis i Billy Bob Thornton.

Què va fer Ben Affleck per formar part d''Armageddon'?

Encara que tots vam veure el resultat de l'obra, poc es va saber del que l'actor va haver de fer per obtenir aquesta interpretació. L'espòs de Jennifer López es va sotmetre a sotmetre algunes exigències, específicament de tipus estètic, obligant-lo a passar per mans d'experts, així com ell mateix ho ha relatat durant una entrevista concedida a 'Entertainment Weekly'.

"Jo era una mica ingenu sobre el que les persones pensessin de mi. O l'enfocament estètic de Michale Bay i Jerry Bruckheimer, que era com: 'S'han de bronzejar!'. Em van obligar a arreglar-me les dents i a exercitar-me i a ser sexi. Ser sexi, com faig això?", es va qüestionar l'actor.

Ben Affleck a Armageddon
Ben Affleck a Armageddon

Així mateix, tal com n'indica Cadena 100 al seu lloc web, Ben, més enllà de millorar la seva dentadura, va detallar que també va haver de bronzejar-se. "Michael tenia la visió del tors d'un home greixatge i va dir: 'Això anirà al tràiler i vendrà entrades!'", va revelar.

Tot això ha sortit a la llum de la boca del mateix artista 25 anys després que es llancés la pel·lícula a les sales de cinema.

Ben Affleck i Jennifer López en els Grammy

La vida professional i els canvis a què ha hagut de sotmetre's l'actor per interpretar alguns personatges no és l'únic que està donant de què parlar en la vida de l'Affleck. Recentment tots van centrar les mirades en la celebritat perquè es van fer virals unes imatges en les quals posava al costat de la seva esposa Jennifer López on lluïa un rostre fastiguejat i esgotat en plena cerimònia dels Grammy.

En aquest sentit, Affleck va parlar amb The Hollywood Reporter sobre aquella nit, aclarint que era una espècie de "dia de portar el teu espòs al treball". Així mateix, Ben va parlar també d'un vídeo que va recórrer les xarxes socials on la parella aparentment tenint un desacord en la cerimònia.

Va explicar que la va passar molt bé en l'esdeveniment, "la meva esposa anava i vaig pensar, 'bo, hi haurà música en viva. Pot ser que sigui divertit'". Tanmateix, va assenyalar que la seva ansietat va augmentar quan l'animador i les càmeres van començar a enfocar-se en ell.

"Vaig pensar, 'Oh Déu, ens posaran en aquesta presa', però no sabia que estaven gravant", va continuar l'actor sobre el moment viral. A més, va assenyalar que va pensar anar-se'n en aquell moment, la qual cosa va acabar per fer enutjar Jennifer López i donant aquest discutit vídeo.

"Em vaig apropar a ella i li vaig dir, tan aviat com ens gravin, em mouré i deixaré que t'asseguis amb Trevor. I ella em va respondre, 'més et val que no te'n vagis'", va confessar.