Shakira i Karol G van demostrar que cantar-li a la infidelitat està de moda i resulta molt rendible. Tanmateix, ara no són les úniques en el club, ja que això li ha funcionat d'inspiració a Becky G, qui se'ls ha unit i també va llançar un senzill amb el mateix tema. L'artista recentment va treure al mercat 'Arranca', una cançó i videoclip que va gravar juntament amb l'intèrpret de merenga Omega. Això, mentre treballa al seu primer disc de música regional mexicana amb què busca retre homenatge als seus avis migrants i a Mèxic. El recent tema que la intèrpret llatina va gravar al costat del dominicà, és un contagiós merenga fusionat amb diversos ritmes que demostra que Becky G és una cantant que s'adapta a qualsevol gènere i no s'encasella en fer sempre el mateix, tal com ella ha revelat en entrevistes passades.

Com va sorgir la idea del tema?

D'acord amb el lloc web 'Por Esto', va ser un amic dominicà que li va recomanar gravar amb Omega. En aquest sentit, va recordar que quan era molt jove (15 anys) i cantava en anglès, el seu amic li va donar molt suport perquè ella tenia vergonya: "no en cas de cantar en espanyol, sinó per l'accent", assegura l'estrella. La cantant, que ara té 25 anys, va afirmar sentir-se molt agraïda per aquells moments que va compartir amb el seu amic perquè va ser la seva inspiració. Es pot destacar que el vídeo de Becky G va ser gravat el mes passat en Boca China, tal com indica el webside ja citat, que a més explica que va explicar amb una producció composta només per dones dominicanes. "Va ser una experiència tan bonica, un honor perquè la gent és molt humil, (hi eren) molt emocionats", va indicar durant una entrevista a la seu de la seva discogràfica Sony Music a Nova York.

Un altre tema dedicat a la infidelitat

Sembla que l'èxit que li va proporcionar a les cantants colombianes Shakira i Karol G els seus temes dedicats a la infidelitat, va despertar en altres artistes com Becky G el desig d'experimentar-ho i va decidir treure a la llum 'Arranca'. Una cançó que mostra a una dona renuent a tornar amb un home que li va ser infidel amb una altra, i que li diu "lo que pasó, pasó", una frase inspirada en un dels temes del famós reggaetoner, Daddy Yankee. És probable que, amb l'auge de les infidelitats, aquest senzill prometi ser tot un èxit en la indústria. Tal com va passar amb 'TQG' de Karol G i Shakira, que tan sols unes quantes setmanes de ser estrenat, compta amb més de 200 milions de visites i es posiciona com a número u en tendències de la plataforma YouTube.

Després del rotund èxit, la cantant de Medellín va escriure a través del seu compte oficial d'Instagram: "Com va començar tot ... Com va no hi ha paraules que descriuen aquest moment. La meva primera cançó número u global la comparteixo amb Shakira i ella sap l'honrada que em sento. TQG Número u Global! Gràcies a tots per l'amor infinit!". Recordem que, ambdues cantautores han passat per fortes separacions i han escrit cançons relacionades amb la traïció i els mals moments que han hagut de viure. Karol G va confirmar que Shakira va deixar plasmat el dol de la seva separació de Gerard Piqué en els seus últims quatre èxits: 'Te felicito', 'Monotonia', 'Music Sessions #53' i 'TQG', ordre en el qual revela els seus sentiments per arxivar la conversa.