Shakira compta els dies que li queden per tocar el dos de Barcelona. Segons les últimes filtracions de la colombiana, són quinze. En dues setmanes el dia 1 d'abril aprofitant el tall per vacances del curs escolar de Milan i Sasha, l'anomenat spring break dels EUA i de l''escola nord-americana on estudien, Shakira s'emporta els seus fills definitivament a Miami. Adeu la casa d'Esplugues i especialment als seus veïns, Joan Piqué i la dra. Montserrat Bernabeu, famosa mundialment per la cançó de Bizarrap: "Me dejaste a la prensa en la puerta, de vecina a la suegra y la deuda en Hacienda": Shakira detesta profundament la dra. Bernabeu perquè quan la sogra li feia de confident i Shakira plorava de com n'era de mal marit Gerard, la mare en realitat protegia el fill fins al punt de deixar-li la casa familiar als afores de Barcelona, al municipi de Cabrils al Maresme, per les trobades amb Clara Chía. Shakira no perdona. Bruixes al balcó, cançons i el pitjor dels càstigs: prendre-li els nets.

Shakira dra Montserrat Bernabeu GTRES
Shakira dra Montserrat Bernabeu GTRES

De tot el mal final de la colombiana a Barcelona el pitjor és això: castigar els avis que no tenen cap culpa de res. Els està dificultant la relació normal amb Milan i Sasha de 10 i 8 anys. I l'emprenyada de Shakira amb la sogra va en augment quan es publica la complicitat que manté amb la seva nova jove, Clara Chía. L'ha acollit com la filla que no té. Gerard Piqué només té un germà, Marc Piqué, i Shakira sempre va tenir massa distància amb tots per ser una més de la família. Una de les raons de la separació és el divisme de Shakira. Clara Chía té aspectes tan senzills com que parla català, és carinyosa amb els sogres i fa plans amb ells com els que publica Pop Rosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarachia (@___clarachia)

"Al parecer, los padres de Gerard jamás aceptaron que su niño se liase con la colombiana. Ellos son catalanes de pura cepa y, según las malas leguas, deseaban que Piqué compartiese sus días con alguien de su misma estirpe. Shakira no cumplía dicho requisito, pero Chía, a pesar de su corta edad, sería la candidata perfecta a ojos de sus suegros. Clara y Montse, la mujer que dio vida a Gerard, son buenas amigas. Han estado juntas en la casa que el ex futbolista tiene en la Cerdanya, y las visitas de la joven al domicilio familiar sería más que frecuentes. Incluso, aseguran que suegra y nuera suelen cocinar juntas asado los fines de semana en el jardín". A la Cerdanya o al Maresme, mentre Piqué fa la King's League, Clara i Montse fan barbacoes.

El secret del fracàs de Shakira i de l'èxit de clara és un detall: normalitat. Clara és aigua clara.