El 2022, l'intèrpret porto-riqueny Bad Bunny va batre un nou rècord en convertir-se en l'artista més escoltat del món per tercer any consecutiu. A més, es va convertir en el primer artista llatí en encapçalar el cartell del Festival de Coachella, va guanyar un Premi Grammy en la categoria de 'Millor àlbum de música urbana' a 'Un estiu sense tu' i també va ingressar al Top 10 dels artistes millors pagats del món segons Forbes. D'aquesta manera, 'el Conill Dolent' s'ha convertit en un dels artistes més d'èxit i milionaris de la seva generació, ja que tota aquesta fama s'ha resumit en una gran fortuna. I és que recentment s'ha donat a conèixer quants diners guanya Bad Bunny en cada un dels seus concerts. Una xifra per a res modesta que ha anat augmentant significativament des dels inicis de la seva carrera.

Des de l'inici de la seva carrera el 2016, Bad Bunny ha realitzat quatre gires mundials, sent 'L'últim tour del món' i ' World's Hottest Tour', que va acabar el mes de desembre passat a Mèxic, les més reeixides i lucratives per al boricua, ja que es van posicionar en el rànquing de les gires que més diners van recaptar el 2022. 'L'últim tour del món' va aconseguir recaptar 116 milions de dòlars en tan sols dos mesos, mentre que 'World's Hottest Tour' va batre tots els rècords en recaptar 246 milions de dòlars, segons les dades recopilades per 'Billboard Boxscore'.

bad bunny insta
Bad Bunny

A més, segons 'Celebrity Worth Net', l'intèrpret de 'Em porto bonic' cobra aproximadament un milió de dòlars per concert. De fet, els fans del cantant van obtenir una pista de la qual cosa Benito Martínez Ocasio cobra per les seves presentacions gràcies a la cançó 'Avui he cobrat', tema inclòs a l'àlbum 'L'últim tour del món', en el que Bad Bunny afirma que cobra "un milió per xou". Tanmateix, altres mitjans nord-americans han assenyalat que el porto-riqueny cobra 500.000 dòlars per cada concert. Això sí, a aquesta xifra cal sumar-li les despeses del seu trasllat amb avió privat, el seu personal de seguretat, la seva estada en hotels de luxe i la seva corresponent ala tancada i totalment privada per evitar qualsevol tipus de filtració d'informació o fotografies per part dels paparazzis.

L'enorme fortuna de Bad Bunny als seus 29 anys

Per a ningú no és un secret que Bad Bunny ha amassat una enorme fortuna gràcies a l'èxit de la seva carrera musical. Tanmateix, des de l'any passat ha decidit fer incursions en altres àmbits per augmentar així el seu patrimoni.

L'agost de 2022, l'intèrpret de 'Safaera' va fer el seu debut a la gran pantalla en aparèixer a la pel·lícula 'Bullet Train', protagonitzada per Brad Pitt. Aquell mateix mes va inaugurar el seu propi restaurant de luxe a la ciutat de Miami, anomenat Gekkō. A més, també va tancar milionaris contractes comercials amb Adidas, Cheetos i Corona. Segons Forbes, tots aquests negocis, afegits al seu èxit com a cantant, han fet que la fortuna de Bad Bunny ascendeixi a 88 milions de dòlars. No obstant això, aquest càlcul és brut, per la qual cosa s'hauria de deduir els impostos, el sou del seu equip de treball i altres costos operatius i de logística.