Hi ha molts cantants que han llançat música nova, separacions de bandes i grans polèmiques a tot el món. Les xarxes estan col·lapsades amb centenars de notícies, rumors i esdeveniments. Malgrat que existeix espai per a tot, un tema ha estat predominant. Es tracta dels rumors d'embaràs d'Ariana Grande. En aquesta ocasió, s'exhibeixen diverses proves que podrien resultar reveladores, per la qual cosa la insistència va en augment. T'explicarem tot.

Si hi ha algú que pot generar un escàndol per a tot l'any és Ariana Grande i el seu presumpte embaràs. Les especulacions van començar al principi d'any, quan va desactivar el seu compte oficial a Twitter. D'acord a les consideracions dels seus fans, això es deuria que encara no volia parlar obertament del seu estat. Així mateix, van apuntar que el seu compte només era fet servir per promocionar els seus treballs, res personal ni una foto recent que doni alguna pista de com estava.

Ariana Grande/ Instagram

Ariana Grande/ Instagram

Poc després va aparèixer una fotografia en les històries de l'artista on apareixia de perfil i es podia intuir una panxa incipient. Però, segons els internautes, la va esborrar immediatament. Això bé va poder ser obra d'un expert en edició, tot indica que no va succeir realment. En aquest sentit, igualment es va veure en una història d'Instagram en la qual Ari va publicar dues fotos de dos dels seus amics amb regals. Victoria Monét i Alfredo Flores suposadament la van anar a visitar amb globus caricaturescos i presents infantils, per la qual cosa podria ser un altre senyal. El cert és que són fotos que van desaparèixer ràpidament del seu compte.

El que veritablement ha fet sonar totes les alarmes va ser la seva absència en els premis Grammy i un tweet anònim. Continua llegint per assabentar-te.

Ariana Grande va anunciar que no aniria als Grammys un dia abans de la cerimònia

"Què la passin bonic, els estic celebrant-los tots vostès avui!", va comunicar l'artista a través d'Instagram. No obstant això, a molts els va semblar estrany que en tenir 3 nominacions desistís sense més ni més. L'endemà va aparèixer una captura de la declaració presentada a DeuxMoi d'un informant sense nom. "Posin això anònim si us plau o podria perdre el meu treball, una artista que se suposava aniria als Grammys ahir, no va estar perquè està embarassada, això és un gran desastre, ja que ella estava plena de projectes i ara ningú no sap què farà", va escriure l'individu.

Taylor Swift torna a sorprendre

Taylor Swift

Aquestes paraules no només van posar a Ari dins del radar, sinó també a Taylor Swift, que no va assistir. La majoria dels seus fanàtics estan convençuts que és ella, ja que en el passat va mantenir ocult el seu compromís amb Dalton Gomez. A més d'això, cal tenir present que la compositora s'ha apuntat per ser una bruixa en el musical Wicked de Broadway. Conjuntament està la seva participació com a coach en 'The Voice', la seva marca de maquillatge i els seus projectes musicals. Si la informació de DeuxMoi és correcta, la intèrpret de 'My Hair' podria estar embarassada i amb molts compromisos laborals. Tot i així, reiterem, només són teories.

Ariana Grande està en procés d'augmentar la seva família? Ho sabrem molt aviat.